2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
جوابش چقدر طول میکشه آماده بشه ؟

الن زنگ زدم گفت تیترت 360 هست خدایا شکرت 🙏🙏

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
مبارک باشه عزیزم.ان شاالله صحیح و سالم بغل بگیری نی نی خوشگلت رو 

فداتشم همچنین عزیزم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه عزیزم😍😍

فدات انشاله تا اخر خوب پیش بره

وای نگو که منم همینطورم یه روز حالت تهوع دارم یه روز ندارم. یه روز درد سینه هام میره میگم نکنه اتفاق ...

اره والله همش استرس دارم میگم نکنه اتفاقی بیوفته....نه من ابن سینا رفتم یه جنین دارم...اره تو یه روز انتقال داشتیم....ستاره جون و ملیکا جون هم با ما بودن...از ستاره جون خبری نیس ان شاالله همه چی خوب باشه

عزیزم لطفا نت گردی الکی ممنوع🤣🤣🤣🤣 و گرنه با ماهیتابه آنا جون میام برات😁😁😁😁 برو لذت ببر

😂😂😂😂از بیکاریه اخه همه جور فکری میاد سراغ ادم....چون حالتهام رفتن وگرنه قبلش همش فکرای خوب بووده😄😄

الن زنگ زدم گفت تیترت 360 هست خدایا شکرت 🙏🙏

مبارک باشه🎉🎉 خیلی مراقب خودت باش😍 انشالله بسلامتی 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره والله همش استرس دارم میگم نکنه اتفاقی بیوفته....نه من ابن سینا رفتم یه جنین دارم...اره تو یه روز ...

ای جان به سلامتی امیدوارم که تا آخر برات همه چی به خوبی پیش بره. امان از استرس منم خیلی زیاد دارم دیگه باید سعی کنیم کمش کنیم 🥰🥰🥰

ایشالله که بی خبری خوش خبریه منتظر خبرای خوب ستاره هم هستیم 🙏🏼

سلام عزیزم منم چند روز پیش سرکلاژ داشتم تست کرونا دادم مردمو زنده شدم ولی چند وقت قبلش واسه انتقال ت ...

تو رویان ازمون میپرسن از حلق میخواین یا بینی. ما هر دوبار از حلق برامون نمونه گرفتن اصلا هم اذیت نشدیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ای جان به سلامتی امیدوارم که تا آخر برات همه چی به خوبی پیش بره. امان از استرس منم خیلی زیاد دارم دی ...

سلامت باشی عزیزم همچنین برای شما ان شاالله نی نی های نازت رو بسلامتی بغل بگیری الهی و از این استرسا بدور باشی....ان شاالله که همین طوره ستاره جون و نی نی هاش خوب باشن.....