2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
به سلامتي ان شاءالله  نمي دونم براي من كلا دو تا آمپول نوشت  تا سه شنبه هفته ديگه  ...

سلامت باشی عزیزم، نه حالت تهوع ندارم، من بیشتر نفخ دارم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بگو بگیره راستش من تحمل نکردم زدم 1 ساعت پیش فردا صبحم میزنم اگه پررنگ تر شد میرم ازمایش دیگه طاقت ن ...

واای عزیزم مثبته😍

ان شاالله پررنگ میشه نگران نباش گلم.ان شاالله مامان شدی.

چند دقیقه افتاد هاله؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای عزیزم مثبته😍 ان شاالله پررنگ میشه نگران نباش گلم.ان شاالله مامان شدی. چند دقیقه افتاد هاله؟

2 دقیقه. اما تا 5 دقیقه فقط نگاش کردم هی پررنگ تر شد ...انشاله خدا بهم نگاه کرده باشه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
بگو بگیره راستش من تحمل نکردم زدم 1 ساعت پیش فردا صبحم میزنم اگه پررنگ تر شد میرم ازمایش دیگه طاقت ن ...

عزیزم پول الکی برای بیبی چک حروم نکن. مثبته مثبتههههه😝

الهی به خوشی و سلامتی بگذرونی 🌹

عزیزم پول الکی برای بیبی چک حروم نکن. مثبته مثبتههههه😝 الهی به خوشی و سلامتی بگذرونی 🌹

فدات شم خریدم دیگه 😝

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
دعات فشنگ بود چون دفعه قبل سقط شد بار دومه انتقالمه ...صبح باز میزنم اگه پررنگ بود میرم ازمایش نزدیک ...

وای میدونم خیلی سخته، مرحله پر استرسیه.. ولی الان ک بی بیت هاله انداخته خوشال باش مثبتی دیگه استرس نداشته باش. جواب گرفتی ب ما هم زود خبر بده😍 منتظریم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای میدونم خیلی سخته، مرحله پر استرسیه.. ولی الان ک بی بیت هاله انداخته خوشال باش مثبتی دیگه استرس ن ...

چشم حتما خبر میدم

وااای خییلی مبارکه پاشاجان

پررنگ تر از دفعه قبله. برو آزمایش

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
🎉🎉🎉مبارکه عزیزم 😍😍😍 خدا رو شکر

ممنونم عزیزم انشاله شما هم خبرای خوب بیای بهمون بدی

وااای خییلی مبارکه پاشاجان پررنگ تر از دفعه قبله. برو آزمایش

منونم عزیزم انشاله برای شما فردا میرم اما باز اول بی بی میزنم