2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست
یعنی شوهر شما آزواسپرم (تعداد صفر)بوده و با تسه نمونه گرفتن؟یا همیشه الیگواسپرمی (تعداد کم) بوده؟

نه شوهرم الیگو اسپرمی شدید هست. یعنی اینقد شدید بود که فقط هفت یا هشت دونه اسپرم داست . ولی مرداد ماه که برا انتقال دومم رفته بودم دوباره آزمایش داد بعد از اینهمه دارو درمانی رسیده بود به ده میلیون. دکتر سجادی هم بهمون گفت اصلا فکر طبیعی رو از فکرتون دربیارین. چون واقعا امیدوار بودیم طبیعی هم باردار بشیم.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من قصدم اینه با جنین شناس مشاوره برم و ازش بخوام دستور هچینگ بزاره داخل پرونده. اما نمیدونم امکانش ه ...

سلام ..عزیزم وظیفه جنین شناس هست ...مرکزی که من انجام دادم کلینیک امید اصلا از من نپرسید هچینگ میخوای یا نه دفعه قبلم برام انجام داده بود هزینش تو لیست خیلی کمه حدود 150 هزار ...برای همه انجام میدن باید بری از ازمایشگاه و جنین شناس سوال کنی 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شوهر شما آزواسپرم (تعداد صفر)بوده و با تسه نمونه گرفتن؟یا همیشه الیگواسپرمی (تعداد کم) بوده؟

یه دوره ای هم کلا آزو شده بود. بعد از عمل واریکوسل به مدت یک سال کلا صفر شده بود. یبار هم با تسه میکرو کردیم ولی مرکزش تازه کار بود و البته مشکوک. گفتن جنیناتون رشد نداشته باید برین جنین اهدایی . که دیگه اومدزم رویان

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم، شاید دکترت فعلا دو تا لازم دونسته چون میگی داروت هم خارجی هست و بقیه روزای سیکل به داروه ...

به سلامتي ان شاءالله 

نمي دونم براي من كلا دو تا آمپول نوشت 

تا سه شنبه هفته ديگه 

يكيش رو امروز زدم

الان هم حالت تهوع گرفتم 

شما هم كه آمپول ها را مي زني تهوع داري ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

☺☺☺چجوری بی احساس شدی؟فکر اون زحمت و پول که اگه نشه چی میشه؟همش به هدرمیره......☺

چون میگفتم حتما دفعه اول منفیم ولی دفعه دوم مثبتم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ممنون قربونت...انشاالله قسمت همه منتظرا... میشه ۲۱؟؟ینی ۳ هفتمه؟

چه جوری شد ۲۱؟!

۱۴+ ۳(سن جنین)+ ۱۴ (روزهای بعد از انتقال)=۳۱

درسته؟ چون دهم انتقال دادی تا ۲۴مهر میشه ۱۴ روز

جنین هم ۳روزه بوده

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
چون میگفتم حتما دفعه اول منفیم ولی دفعه دوم مثبتم

این دفعه دومت بود؟چن تا جنین داشتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چه جوری شد ۲۱؟! ۱۴+ ۳(سن جنین)+ ۱۴ (روزهای بعد از انتقال)=۳۱ درسته؟ چون دهم انتقال دادی تا ۲۴مه ...

نمدونم قربونت زیبنبی بابا ی فرمول دیگ گفت ک تخرش همه تقسیم بر ۷ شد..جنینا ۵ روزه و ۴ روزه بودن

نمدونم قربونت زیبنبی بابا ی فرمول دیگ گفت ک تخرش همه تقسیم بر ۷ شد..جنینا ۵ روزه و ۴ روزه بودن

خب منم با اون فرمول برات حساب کردم.

اگر جنین هات ۵روزه بودن اینجوری میشه:

۱۴+۵+۱۳=۳۲

پس میشه ۳۲روزه یا با تقسیم بر ۷کردن حدود ۴هفته و ۴روز

باز شد همون چیزی که خودم از روزی پریودیت برات حساب کرده بودم که🤣😅

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
این دفعه دومت بود؟چن تا جنین داشتی؟

ن دفعه اولم..کلا ۱۰ تا...چون دفعه اولم بود بی خیال بودم ...البته ۶تا پسر داشتم ک ۳تاشو انتقال دادن یکیشم از بین رف فقط دوتا دیگ دارم 

خب منم با اون فرمول برات حساب کردم. اگر جنین هات ۵روزه بودن اینجوری میشه: ۱۴+۵+۱۳=۳۲ پس میشه ۳۲رو ...

۱۳ چیه؟؟

ن دفعه اولم..کلا ۱۰ تا...چون دفعه اولم بود بی خیال بودم ...البته ۶تا پسر داشتم ک ۳تاشو انتقال دادن ی ...

ببخشيد شما كجا مي رين و هزينه تعيين جنسيت چقدره؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….