2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام .این بی بی مثبته؟

به نظرم مثبته روز چند انتقالی عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان میشه کمک کنید . برای درمان هماتوم چه کنم ؟ اسپرین و انوکسا نمیتونم استفاده کنم چون خونریزی می ...

عزیزم یه کاربری بود به اسم عروس کوچ‌ولو که هماتوم داشت واینکه سایزشم بزرگ میشد ولی دکترش بهش گفت باید انوکسارو بزنی که گنده تر نشه 

من خودمم داشتم که دکتر هم اسپرین هم انوکسارو‌قطع کرد بعد هر دفعه سونو میشدم نسبت به قبل گنده تر میشد 

دکترت گفت چکار کنی گفت قطع بشه جفتش؟

ببین اصلا نزار یبوست بشی کار سنگین هم نکن آب زیاد بخور از دستشویی فرنگی استفاده کن  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
جنینهام سه روزه بودند ❤️

عزیزم برای من سه روزه بود از روز هشتم بی بی چک هاله انداخت روز ده هم بتای معمولی دادم گفت مشکوک احتمالا بیست اینا بود چون دو روز بعدش پنجاه بود تیتر بتام

مث انتقال بود فقط به من گفت ي نفس عميق بكش و تمام شد ي ربع هم خوابيدم بعد گفت برو خونه

مرسی گلم ...بعدش جوابتون مثبت شد؟شما تهران بودین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
به نظرم مثبته روز چند انتقالی عزیزم  

لیانا جون عزیزم چیزی نمونده نی نی خوشگلت رو ّغل بگیری ها. از مامان ماهک خبر نداری؟ 

روز ۱۱ انتقال جنین ۵ روزه و ۱۴ انتقال جنین دو روزه

از تیاراتیام چی؟ نی نی خوشگلش دنیا اومد؟

شادن جان رو میدونم باردار شد. لی لا جون چی شد؟ باردار شد؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
لیانا جون عزیزم چیزی نمونده نی نی خوشگلت رو ّغل بگیری ها. از مامان ماهک خبر نداری؟  روز ۱۱ انت ...

قربونت بشم انشاالله خودت یه بارداری سالم رو تجربه کنی به نظر من مثبته و مامان شدی دوروز دیگه برو آز 😍😍😍😍 

مامان ماهک همیشه هست تو تایپیک خداروشکر خوبه 

لیانا جون عزیزم چیزی نمونده نی نی خوشگلت رو ّغل بگیری ها. از مامان ماهک خبر نداری؟  روز ۱۱ انت ...

تیارا جون که ایشالا وسطای آبان زایمانشه خداروشکر 

شادن جونم خداروشکر مامان شده قسمت همه منتظرا 

لی لا جون هم مامان شد غربالگیری اول هم رفت همه چی خوب بود خداروشکر