2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ خدا  رو شکر اگر مفید بوده😍😍😍 ببین گلم این مدل دارو دادن برای سیکل های بلن ...

عزیزم یعنی تو این حالت یایسگی موقت تستوسترون و استروژن دیگه ترشح نمیشه ،آخه من میخوام قرص dhea بخورم که دقیقا کارش تولید همین دو تا هورمون هست،میترسم تداخل داشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مادران زنی نیست که با صدایه دردانه اش بیدار میشودمن هم مادرم منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم ...

اشکم درووومد🥺🥺🥺😭😭😭

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
@زینبی_بابا     سلام زینبی جان من الان یک هفته هست پانکچر کردم چون هایپر شدم فریز کردن ...

سلام عزیزم ...کیست اندو متریوز همون ادنامیوسیز هست؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم خوبی‌؟ خدا  رو شکر اگر مفید بوده😍😍😍 ببین گلم این مدل دارو دادن برای سیکل های بلن ...

سلام گل قشنگم خوبی عزیزم؟شما میدونی فرق ادنو میوسیز و اندو متریوز چیه؟یا اصلا یکی هستن؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اره عزیزم باردارم.مشکلمون dfi30 وتحرک آو ب صفر.مورفو۳_۴.بله میکرو شدم

گلم شوش ی من dfi 32   تحدک ا و ب ۱۰ و تحرک س ۱۲  هست د کتر بهش دارو میده؟

سلام عزیزم ...کیست اندو متریوز همون ادنامیوسیز هست؟

گلم من اندومتریوز دارم ولی اسم اینکه شما گفتی تا حالا اصلا نشنیدم

از زینبی بابا بپرسید راهنماییتون میکنن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
گلم شوش ی من dfi 32   تحدک ا و ب ۱۰ و تحرک س ۱۲  هست د کتر بهش دارو میده؟

به نظرم حتما داروبخورین.من که پیش دکتر علیرضایی توصارم رفتم اون اوایل.ساشه آندروفرتی وموتیلیتی بوووست داد و فرستادپیش اورولوژیست.اونم اسیدفولیک ۵ و ویتامین ای وامپول هاش سی جی داد وخودمم ژل رویاا گرفتم هنزمان بادارو میخورد بعد ۵۰روز شد۱۱.ولی واسه شوهر دوستم ۴۳بود وعفونت داشت و خوب نشد تسه کردن براش

سلام دوستان کسی هست که بتونه از تهران یا شهرشون برام شیاف واژیفم بخره بفرسته

یاداروخونه ای رو میشناسه که معتبرباشه و پست کنه؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
گلم من اندومتریوز دارم ولی اسم اینکه شما گفتی تا حالا اصلا نشنیدم از زینبی بابا بپرسید راهنماییتون ...

ممنونم عزیزم چشم پرسیدم ازش اتفاقا

به نظرم حتما داروبخورین.من که پیش دکتر علیرضایی توصارم رفتم اون اوایل.ساشه آندروفرتی وموتیلیتی بوووس ...

فدات بشم ممنونم ....دکتر فقط بهش پروفرتیل کپسولش رو داده بود که پرویتامین بود ...همون ویتامین ای وسی و بی و دی....همه چی توش یود ولی امپول تداد....خدا رحم کنه.شوهر من خیلی بدقلقه...همون کپسول رو بزور بهش دادم..نه عفونت تداشت...همسر دوستتون تو نمونه ادرارش عفونت داشت یاتو نمونه اسپرم؟

مادران زنی نیست که با صدایه دردانه اش بیدار میشودمن هم مادرم منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم ...

دقیقا حرف دل مارو زدی ان شاالله هممون به زودی زود به رویامون برسیم🤲🤲...اشکم در اومد یاد خواب خودم اوفتادم🥺😭😭😭