2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
مرسی عزیزم پس چرا به من ندادن؟؟برای افزایش ضخامت رحم میخورین؟؟؟ قبل انتقال خوردین دیگه؟

دکتر من داد.فک کنم باید به توهم بدن.به خانم دوستی بگو ببین چی میگه.اره عزیزم

عزیزم این چه حرفیه، ببین بچه خود بخود تو رحم میره تو موقعیتی که بیشترین خون بهش برسه  میدونم ...

ممنون عزیزدلم ،چشم ،توکل بر خدا ان شاالله هر چی خیر برامون پیش بیاد ، ببخشید زینبی جان یه سوال دیگه ،من از توالت فرنگی واقعا بدم میاد ، همسرم اصرار داره بذاریم میگه بعد زایمان نیاز میشه ، واقعا بنظرت نیاز ؟ ببخشیدا

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیز رویان اصلا پی آر پی انجام نمیده...

سلام زیزی جون رفتی سونو؟

زیزی جون اگه سیکلت لانگ بوده یه توضیح میدی که از اول سیکل تا روز انتقال چکار برات کردن؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
خاهش میکنم عزیزم تخمک خودم بود

ممنونم گلم ......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام دوستان  من امروز سونو ان تی رو بردم به دکترم نشون دادم و گفتم چرا ان بی رو ننوشتید تو دست ...

اااا خب من چیکار کنم برای سلفری؟ دکتر بخاطر شریان رحمی گفته یه روزم نباید انوکسا قطع بشه!

بعدم منسوخ بعید بدونم شده باشه چون تا جاییکه میدونم و تورک آنا و زینبی هم میگفتن، باید حتما nb درخواست داده شه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ذخيرم نميدونم من مركز مام ميرم سونو ميكنه فقط گفت خوبه. گونال و هاش ام جي و ستروتايد 

آمپول هاتون که خوب بود ،پس چرا اینطور شد ؟انشالله که دفعه بعد کلی جنین و تخمک خوب داری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم بازم بی بی زدی امروز؟

سلام گلم نه فردا می خوام بزنم شما چی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
۱۶۴

برای دوستم 167 بود جوجش پسر بود

ولی لی لا جون من شنیدم خیلی ربطی نداره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سارا جان میشه یه خلاصه بگی تو سیکل لانگ از اول که رفتی برات چکار کردن؟

عزیزم اول روز دو پری رفتم از ۵ پری شروع کردم به خوردن ال دی ۱۴ روز بعد از خوردن ال دی شروع کردم به زدن سوپرفکت تو بازو و بهم تاریخ داد که برم سونو موقع سونو روز دو پری بودم بهم استرادیول داد اول روزی دوتا آمپول سوپرفکتم دور ناف میزدم بعد دو روز مونده بود به سونو مجدد روزی سه تا خوردم روز ۱۱ پری دوباره رفتم سونو ضخامتم بود ۹ و سه خطی بود بعد بهم آمپول پروژسترون داد و روز ۱۵ سیکل انتقال داد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه گلم رانیتیدین رو سازمان بهداشت جهانی به علت سرطان‌زا بودن از کل دنیا جمع کردن، شما هم اگر تو خونه ...

ممنونم گلم

سلام دوستان  من امروز سونو ان تی رو بردم به دکترم نشون دادم و گفتم چرا ان بی رو ننوشتید تو دست ...

عزیزم چقدر هزینه سلفری شد؟

دیگه نظر دکترت اینه وگرنه دکتر من نوشت تازه وقتی رفتم سونو دکترش اول فقط ان تی رو گفت بعد منشیش گفت ان بی چطور دیدم دکتره گفت مگه اونم درخواست کرده گفت بله، شاید بعضی دکترا نمینویسن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام زیزی جون رفتی سونو؟ زیزی جون اگه سیکلت لانگ بوده یه توضیح میدی که از اول سیکل تا روز انتقال چک ...

سلام نه عزیزم انشاالله هفته دیگه

سیکلم لانگ بود ال دی دادن از روز ۵ خوردم تا ۲۱ روز

از روز ۲۰ پری آمپول سینافکت و شروع کردم

بهم گفتن ۱۱ شهریور برم سونو اصلا نمیدونم چرا چون بقیه معمولا روز ۲ یا ۳ پری میرن

به هرحال روز ۱۱ شهریور که میشد هفت پریودم رفتم سونو و برام استرادیول و شروع کردن..ده روز بعد که رفتم اندومترم ۸ سه خطی بود و برام امپول پروژسترون و پنج روز قبل از انتقال دادن چون جنینام بلاست بودن

انتقالم هم روز ۲۵ سیکلم بود

من پانکچر کردم میخوام اگه خدا بخواد انتقال بدم ولی چون یدونه جنین دارم خیلی میترسم اخه عارفی به یدون ...

آها عزیزم یادم اومد شمارو. به امید خدا برو جلو انشالله همین یدونه جنین همه چیزش به خوبی پیش میره و به سلامتی باردار میشی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈