2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045182 بازدید | 684433 پست
نه کلا مام ۱۵ طبقه هست ۶طبقه زیر زمین هست.کل کاراشون ازویزیت و عمل و...همه چی اونجا انجام میدن فقط ب ...

چقدر خوب ...پس مرکز مجهزیه....گلم شما پی ارپی هم استفاده کردی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من ۵سال اونجا پرونده دارم ولی زنگ زدم میگن نه فعلا انجام نمیدن

عزیزم ازدکتر رضایی پرسیدم که تومرکز مشتاق هست گفت دستوراومده اونایی که دارند دارو میخورند رو کارشون رو انجام بدیم حالا چه تخمک کشی چه انتقال

ولی کسی رو جدید وارد سیکل نکنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت بشم نازی جون ممنووون  انشاالله شما هم این دوران رو به خوشی و سلامتی بگذرونی و به موقع ن ...

ممنون عزیزممم به امید خدا😍🌸 

ان شاالله همه دوستان به ارزوهای قلبیشون برسن🥳 😍

چقدر خوب ...پس مرکز مجهزیه....گلم شما پی ارپی هم استفاده کردی؟

اره خیالتون از مرکز و دم دستگاهش راحت باشه.نه من هیچ کاری نکردم بار اولم مثبت شدم خداروشکر بادکتر علیرضایی.درحالی که دوانتقال منفی تو شهرمون داشتم

خیلی ممنونم عزیزم تورو خدا برام دعا کن به خاطر شوهرم تک پسر آرزوی بچه پسر رو داره به خدای محمد دخترا ...

چشم عزیزم دعات کردم اگه قابل باشم خوبه شوهرت پشتیبانت هست وهمراهیت میکنه عزیزم حالاکه شروع کردی برو جلو توکل برخدا اما یادت نره مواظب سلامتیت هم باش اون سه تای دیگه به وجود مادر سالم نیاز دارند امیدوارم موفق باشی.

مرسی عزیزم انشاءالله برای شما همینطور باشه  به من گفتن پنجشنبه بیا واسه انتقال ولی من دوست دار ...

ممنون عزیزم،به نظرم جنین 5 روزه شانس گرفتنش بالاست، اگه می تونی 2تا جنین 5 روزه انتقال بده گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
برام دعا ‌کنید. نمیدونم باید چکار کنم و چی بگم راضیم به رضای خدا ادم که نمیتونه به زور از خدا چیزی ب ...

عزیزدلم این چه حرفیه؟ دل کندن چرا؟ امیدت به خدا باشه بدون خواستش برگی از درخت نمیفته فکر بد نکن انرژی مثبت بفرست برای کوچولوت و هم خودت قوی باش هم از کوچولوت بخواه با قدرت تا اهر راه همراهت باشه توکل به خدا این روزا میکذره بعدا میخندی به این روزا🌸🌸🌸

مرسی عزیزم که وقت میزاری 🥰🥰🤩😍.... متاسفانه یه مدت با اینکه میو مایعات هم میخورم ولی یبوست گرفتم. ...

قربونت عزیزم 😍 😍 😍 😍 

کی گفته خوب نیست 🧐🧐🧐 نه جانم اتفاقا ذره ایی عارضه نداره چون مولکول های بزرگی داره اصلا جذب نمیشه، مکانیسمش اینه که آب زیاد به خودش میگیره و باعث حجیم شدن مدفوع میشه و جلوی یبوست گرفته میشه همین، اون قدر بی آزار هست که حتی روی حرکات روده هم اثر داره

با خیال راحت استفاده کن

دوستان شبتون بخیر من امروز سونو داشتم روز ۸ سیکلم بود اما فولیکولام ۳ تا ۱۳ و ۴ ۵ تا ۱۲ اینحدودا داشتم دکتر گفت اگه پنجشنبه خوب رشد نکنه سیکلم و کنسل میکنه ماه بعد باید داروی خارجی استفاده کنم

گفت انگار داروی ایرانی تاثیر نداشت

درحالیکه من ذخیرم خیلی خوبه اندومتر همه چی نرمال نمیدونم چرا اینجوری شده خیلی نگرانم

شما اینجوری بودید که رشد کنه فولیکول؟؟

عزیزم ازدکتر رضایی پرسیدم که تومرکز مشتاق هست گفت دستوراومده اونایی که دارند دارو میخورند رو کارشون ...

آره عزیزم منم زنگ زدم همینو گفتن.آخه قرار بود اول هیستروسکوی کنم بعد انتقال که میگن فعلا هیسترو نمیکنن.

ممنون گلم بابت که جوابمو دادی

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیزم رفتین سونو؟ 

آره عزیزم امروز رفتم، دکتر گفت سایز تخمکت 18 و 16هست،برای فردا و پس فردا هم بهم hmg داد که سایز 16 هم رشد کنه و جمعه آمپول آزادسازی رو بزنم و انشاءالله یکشنبه عمل شم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست