2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
هفته دیگه میرم ازمایش سلفری انجام بدم ولی تو این مدت فکرو خیال منو میکشه من دارم دق میکنم 

عزیزم نگران نباش. به قول دوستان یه منبع درآمدم شده براشون. مگه تو سونوی ان تی ندادی عزیزم؟ خب اونجا که همه چی اوکی بوده، بسپار به خدایی که بهت داده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش. به قول دوستان یه منبع درآمدم شده براشون. مگه تو سونوی ان تی ندادی عزیزم؟ خب اونجا ...

سلام‌لیلا‌‌جون

خوبی

نی‌نی‌خوبه؟‌عزیزم‌جنسیت‌نی‌نی‌معلوم‌شده؟

آخه‌قبلا‌تیکرت‌صورتی‌بود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام‌لیلا‌‌جون خوبی نی‌نی‌خوبه؟‌عزیزم‌جنسیت‌نی‌نی‌معلوم‌شده؟ آخه‌قبلا‌تیکرت‌صورتی‌بود

سلام عزیزم. خوبی؟ ممنون شکر. راستش من نپرسیدم اما خود دکتر آخر سونو گفت بذار ببینم میتونم جنسیتش رو بگم؟ حسابی چک کرد، گفت دقیق نمیشه گفت اما ۶۰ درصد به پسر میخوره

دوبانچر اول بیمارستان گاندی رفتم چوبساز برام انتقال داد منفی شدم این پانچر سوم اومدم همدان دکترمم مر ...

عزیزم فکر کنم تهران ابن سینا  موفق تر بوده  البته این راه صبر زیاد توان جسمی بالا وپول زیاد میخواد منم میخواستم این  کار وانجام بدم  که موارد بالا رانداشتم و ناخواسته باردارشدم من فکر میکنم اول خدا باید بخوادو تقدیر برات دعا میکنم به آرزوت برسی

سلام عزیزم. خوبی؟ ممنون شکر. راستش من نپرسیدم اما خود دکتر آخر سونو گفت بذار ببینم میتونم جنسیتش رو ...

خداروهزارمرتبه‌شکر

انشالله‌صحیح‌وسالم‌بغلش‌کنی‌🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
هفته دیگه میرم ازمایش سلفری انجام بدم ولی تو این مدت فکرو خیال منو میکشه من دارم دق میکنم 

عزیزم نگران نباش برامنم گفت خوبه ولی به خاطر سنت انجام بده  دنا انجام دادم  وکمتر ۲۰ روز جواب داد انلاین گرفتم

لی لا جون هفته چندی؟

به حساب ان تی امروز ۱۳ هفته و دوروز. اما انقد این روزا استرس دارم اصلا کلا نمیفهمم چه جوری میگذره‌. دوست دارم از بارداری لذت ببرم. اما یه روز ان تی یه روز سلفری یه روز آزمایش غربال یه روز نگران ضربان قلب ...

اما در هر حال خدارو شکر. امیدوارم به زودی قسمت همه دوستای منتظرمون بشه

به حساب ان تی امروز ۱۳ هفته و دوروز. اما انقد این روزا استرس دارم اصلا کلا نمیفهمم چه جوری میگذره‌. ...

راستش از دوست و آشنا هرکی بهم میرسه میگه از این روزا لذت ببر.بعد به دنیا اومدنش روز و شب نداری.ولی من راضیم این روزا به خیر بگذره و بچه م سالم به دنیا بیاد.روز و شب نداشته باشم.

خدایا شکرت