2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
لیانا من امروز یه لوان اب هویج با یکم شیر خوردم اشکال داره.

نه عزیزم اصلا نوش جونت 

مرضی جون میگفت من تو بارداریم خیلی آب هویج میخوردم بعد من از دکترم پرسیدم گفت هر چی دوست داری بخور فقط زیاده روی نکن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه،  چند سال که درگیر از این دکتر به اون دکتر برای باردار شدن این ...

اصلا نگران نباش گلم به چیزای خوب فکر کن ، خودم یادمه به چه سختی باردار شدی ، خدا این نی نی لطف کرده بهت داده ، پس بهش اعتماد کن و بسپر به خودش ، هرچی استرس داشته باشی برای بچه بد ... پس با فکرای مثبت همش به خودتو نی نی بگو همه چیز عالیه 😍😍😍 چند وقت دیگه هم بغلش میگیری به این روزا میخندی جیگر ❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان کسی تست کرونا از بینی داده من باید برم تست بدم ک برم تو سیکب ولی میترسم برم

سلام عزیزم، من دادم، اصلا نترس، اصلا اصلا دردی نداره، با آرامش و خیالت راحت برو گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ببین شوهرم ۳ سال پیش مورفولوژی ۱ونیم بود که همه میگفتن جر ای وی اف هیچ راه دیگه ای نداری . ولی من رو ...

اتفاقا منم خیلی اب هویج میدم بهش قرص بکمپلکس فولید اسید ویتامین د هم میخوره  ، ۵ ساله انواع و اقسام ویتامین های گرون میخوره ولی جهش تکون نمیخوره البته جهش رو به جلو ۷ جهش معمولی ۲۰

یعنی تو سونو هر دوتا کلیه ش مشخص شده التهاب داره،  دکتر میگه یا بعد تولد با ادرار از بین میره ی ...

به بچه خواهر منم همینو گفتن عزیزم گفتن به دنیا بیاد باید فوری ادرار کنه وگرنه باید بره اتاق عمل کلیه مشکل داره ادرار برگشته از این حرف ها ولی خداروشکر هیچی نشد به دنیا اومد  ادرار کرد سونو کردن گفتن رفع شده نگران نباش

سلام دوستان من امروز آز دادم منفی شد😢😢😢 خیلی حالم گرفتس. اصلا نمیدونم چکار کنم؟ نمیدونم پیش ک ...

چندمین انتقالت بود عزیزم ؟؟

بازم جنین داری ؟؟

منم تازه منفی شدم و امروز پریود سخته ادم دلش میگیره ولی چاره ای نیست دوباره برو تو سیکل انتقال انشاالله این دفعه مامان میشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود