2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
فدات بشم گل قشنگم انقد مهربونی همه جیز رو با حوصله توضیح میدی....عزیزم این هورمون رشد پس چیه؟یکی هم ...

عزیزم اینا خیلی وقته هستن فقط چون اغلب مراکز و دکترهای باروری شلوغ هستن فرصت نمیکنن بگن

هورمون رشد رو بعضی از دکترها به جای داروهای محرک تخمدان میدن

چسب جنین هم همون آمپول gcsf. هست که احتمال لانه گزینی رو بیشتر میکنه. 

عزیزم حتما دونر جوان با ذخیره بالا انتخاب کن، که در سال نهایت دو بار داروهای تحریک تخمدان گرفته باشه نه بیشتر، شما داری هزینه میکنی حتما طرفت هم باید متعهد باشه داروها رو درست استفاده کنه تا کیفییت بالاتر بره، همه اینا با هم کمک کننده هست 

شما تو چه مرحله اید؟ مشکلتون چیه؟

من یه بار پانکچر شدم اما جنینام تا روز پنجم نموندن و انتقال ندادم

مشکلمون کیفیت اسپرمه. تعداد و مورفو پایین

الان برا میکروی دوم ذویان میرم. فعلا ازمایش دادیم و چکاپ شدیم. قراره اینبار ازشون بخام سه روزه انتقال بدن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم عالی خداروشکر  همین که بازم سالم هستیم همیشه خداروشکر میگم . بچه هم به موقع بهمون میده ...

آره واقعا براش کاری نداره. الهی آمین بدون شک همبنطوره

چ خوبه ک مثبت فکرمیکنی، انشالله این مثبت بودن ب زودی ب آزمایش بارداریت میرسه👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم من دوبار لاپاراسکوپی شدم ، ۲ بار پانکچر ، دفعه اول فقط سه تا جنین داشتم انتقال دادم منفی ...

واقعا خدا کمک کنه منم تنبلی تخمدان شدید دارم عددش ۱۲ شوهرمم جهش ۷ مورفو ۳ منم ای وی اف کردم ۲ بار انتقال دادم ۲ بار هم ای یو ای ک باردار شدم پوچ بود الانم ای یو ای کردم دیروز ۱۳ روز بود بی بی زدم منفی بود

تیکر من مال قانون حذبه گلم.....چن سالتونه؟اره من با اهدایی جوابم مثبت شد بعد افت بتا داشتم....نمیدون ...

من ٣٧ سالمه و بعد دو سال كه طبيعي باردار نشدم دكتر گفت ميكرو ولي دوتا جنين بيشتر نداشتم كه منفي شد. 

هنوز بهم نگفته اهدايي ولي خودم بعيد نميدونم راستش

ايشالله خيلي زود تيكرتون واقعي ميشه

مي تونم بپرسم علت اينكه اهدايي گرفتين چيه؟ بااينكه بچه از ژنهاي يه خانم ديگه داره مشكلي نداريد؟

برای من و همسرم هیچ فرقی بین تخمک خودم و اهدایی وجود نداره و نخواهد داشت پس راضی کردنی در کار نبوده. ...

درسته كه فقط يه سلوله ولي تمام ژن هاي دونر رو داره .نميدونم چجوري با اين موضوع كنار بيام.چه علتي داشت كه رفتين سراغ اهدايي؟ 

عزیزم اینا خیلی وقته هستن فقط چون اغلب مراکز و دکترهای باروری شلوغ هستن فرصت نمیکنن بگن هورمون رشد ...

زینب جان تو بارداری در صورت لزوم میشه دیگه استامینوفن‌مصرف کرد؟

خدایا شکرت  
عزیزم اینا خیلی وقته هستن فقط چون اغلب مراکز و دکترهای باروری شلوغ هستن فرصت نمیکنن بگن هورمون رشد ...

اره گلم...ولی من از کجا بدونم که مثلا در سال دوبار تخمک داده اینا که رایتش رو نمیگن....شما جایی یا واسطه ای رو میشناسین که معرفی کنین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
طی ۵ سال 😭😭

اخی  عزیزم ...خوب خدارو شکر که ختم به خیر شد....☺☺خوب منم از ای وی اف اولم ۴ سال گذشته...یکی ۹۵ کردم یکی ۹۷....برای من پروسه ای وی اف ام یک سال طول میکشید...به خاطر ضخامتم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی