2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
عزیزم امینو وسلفری چه فرقی باهم دارن ؟ هزینه هاشون چطوریه ...اگه سونو ان تی خوب باشه نیازی به سلفری ...

آمنیوسنتز یه تست کامل و جامع هست که اگر سونو های ریسک باشه درخواست میشه و یه رنج وسیعی از سند روم ها و بیماری های ژنتیکی رو بررسی میکنه ولی سلفری فقط سه تا سندروم تری زومی 13،18 و21 رو بررسی میکنه

اگر سونو خوب باشه روال اینه غربال گری ساده با آزمایش خون انجام میشه و اگر اونم خوب باشه غربال دوم و... 

اما اگر مشکلات دیگه مثل سن، ازدواج فامیلی و... سلفری میدن 

کلا بستگی به جواب سونو داره در مرحله اول

زینبی جون مرسی که با حوصله سوالامو جواب میدی. حالا یه سوال دیگه خوندم تو نت که اوابست و فرتیل اید به ...

قربونت عزیزم 😍 😍 😍 😍 

نه گلم اوابووست فقط به تنهایی کافیه و با چیز دیگه موجب آور دوز یکسری ویتامین ها میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من دیروز سومم بود بعد از انتقال منفیم رفتم مطب سنو کرد دوباره بهم قرص ال دی داد گفت دوهفته بخور دوباره بیا سنو بشی قرص ال دی رو به چه خاطر میدن بهش گفتم برام آزمایش ایمنی انعقادی رو بنویس میگفت بعد از سه انتقال منفی همچین آزمایشهایی رو مینویسیم کسی از دوستای گلم اسم آزمایش ایمنی انعقادی رو بلد بهم بگه خودم برم آزمایش بدم خیالم راحت شه

@لی_لا1    عزیزم کجایی؟ ان شاالله که هرجا هستی خوش وخرم باشی.

پروانه جون سلام خوبی عزیزم ؟انتقالت چی شد ؟خیلی وقت بود تاپیک نیومده بودی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها من دیروز سومم بود بعد از انتقال منفیم رفتم مطب سنو کرد دوباره بهم قرص ال دی داد گفت دوهف ...

شما بیمار نصری؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام بچه ها من دیروز سومم بود بعد از انتقال منفیم رفتم مطب سنو کرد دوباره بهم قرص ال دی داد گفت دوهف ...

از 96 درگیر ای وی اف تعیین جنسیتی؟ الهی اینبار خوش خبری

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
برای دونر ۱۰-۱۲ میلیون شد متاسفانه این سختیها رو هم داره برای منم همین بود اما خداروشکر نتیجه داشت ا ...

اهان.....کلا هزینه ات چقدر شد عزیزم؟با داروها و همه چی.....فدات بشم االهی...ایشالله که نینیت سالم بیاد بغلت.....شما هورمون رشد هم زدی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم خدا رو شکر، شما خوبی؟  ببین گلم منم خودم شیاف فقط خواستم و فقط موقع لکه بینی و دو ه ...

فدات بشم گلم....الحمدلله منم خوبم به خوبی شما....پسر گلم چطوره؟....اها یعنی بگم  دکترهم شیاف بده هم آمپول.؟....گلم شما میدونی ای وی اف بهتره یا میکرو؟تو این مورد باید دکتر تصمیم بگیره یا خودم بگم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
به نظر شما من که تعیین جنسیتم سه تا بارداری طبیعی هم داشتم دوبار انتقال دادم منفی شدم دلیلش میتونه ر ...

شما که دوبار انتقال منفی داشتی هردوبار۲جنین انتقال دادین؟؟

ایندفعه چندتا انتقال میدن؟؟

خانما لترزول ایرانی خوبه ؟ یا فمارا ؟ من با ایرانی فولیکول خوب دارم ولی باردار نمیشم میگ فمارا بخرم

ممنونم عزیزم ...منم مثل شما اصلا تاحالا یک بارم بالا نیاوردم ...ب ۶تاثیری نداره انگار ولی دمیترون نخ ...

تو مرکز مام دونر ۱۶ تومنه...ولی این دونرها چون هرماه تخمک میدن خیلی ضعیف هستن ....برای من هردفعع فقط دوتا جنین شد....شما چن تا جنین داشتی؟میدونی باید چکار کنیم جنین زیاد داشته باشیم؟اخه همینکه تعداد جنین کنه ادم استرس میگیره