2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
سلام زیزی جون...یه سوال فرق زیفت و میکرو و ای وی اف چیه؟

سلام

زیفت و نمیدونم عزیزم ولی میکرو یعنی جنین شناس اسپرم مرد رو با سوزن مخصوص تزریق کنه به داخل تخمک و لقاح صورت بگیره و جنین تشکیل بشه

آی وی اف یعنی اسپرم و تخمک رو در مجاورت هم قرار بدن تا خودشون با هم لقاح پیدا کنن بدون دخالت دیگران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر نصر از نظر من بی نظیره  اکثر انتقالاش هم مثبت میشه فوق ‌العاده آرامش میده و فکر می کنم برا ...

شما آخرین بار کی پیششون ویزیت شدین ؟ چون دکتر نصر کاملا واقعیت رو میگن و حتی احتمالات بد رو همون اول بیان می کنن ، اصلا امید واهی نمیدن ، خیلی رک میگن مثلا سنتون بالاست یا ذخیرتون پایینه و غیره ، به اونایی که ذخیره بالایی ندارن همون اول میگن ممکنه کارت به تخمک اهدایی بکشه ، الان که اصلا خودشون ویزیت نمی کنن ولی تا چند هفته پیش در حد پنج دقیقه سرپا میومدن و نظرشون رو رک میگفتن و میرفتن ، اما شنیدم کار انتقالشون خیلی خوبه  

زینبی جون آزمایش هورمون داده بود . فکر میکنم قبل عمل واریکوسلش بود. نرمال بود همه چیزش. دقیق خیلی یا ...

خب خدا رو شکر خیلی عالیه

در مورد اوابووست هم شنیدم حدود سه ماه قبل از پانکچر بگیری عالیه، ولی اگر دیدی خیلی گرونه تقویتی با ترکیبات مشابه بگیر و فقط یک ماه رو اوابووست بخر، خیلی گرون شدن متاسفانه 😢😢😢😢😔😔😔

زینب جون چی شد سه روزه انتقال دادن؟ نظر جنین شناس بود؟ شما میدونی کدوم جنین شناس رویان بهتره؟ گفتم ...

والا دکتر خودم مشایخی گفت و برآورد روز پانکچر این شد که سه روزه باشه، یادمه اون روز بقیه رو گفتن دو روزه و یک نفر هم گفتن 5 روزه فرش

واینکه ویزیت با جنین شناس نداره اونجا کلا، اما میتونی سوالاتت رو از خانم کریمیان بپرسی، خیلی مهربونه و جواب میده 

بخدا هنوز دلم آتیشه ،هیچی انقد نتونسته دلمون بسوزونه

حق داری عزیزم 

جهل و نادونی باعث میشه فکر کنن کمبود و کم کاری یا سهل انگاری خودشون در مورد بچه شون، به خاطر چشم زدن یکی دیگه هست

در صورتی که اینا چرندیاتی بیش نیست جز برای شکستن دل دیگری

سلام دوستان  چرا دکترم گفته اول برو سونو ان تی جوابشو بیار من ببینم بعد برو آزمایش سلفری ؟ دید ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ یا سن بالا یا ivf علتش هست گلم 

ببین سونو ان تی خییییلی اهمیت داره و تعیین کننده هست برای نوع غربالگری

نه عزیزم من هر وقت میام انقدر صفحه ها زیاده مثل قبل همه رو نمیتونم بخونم و میام ده صفحه اخر و میخونم ...

راستش من طبق گفته دکتر ظریفی و کتاب تغذیه کمکی انجمن شیر مادر جلد میرم، خیلی هم پسرم غذا دوست نداره منم اذیتش نمیکنم گاهی ممکنه تو یک روز حتی یک قاشق هم نخوره، گاهی هم بهتره 

وقتی میبینم طبق منحنی جلو میره دیگه دنبال تپل شدنش نیستم، چون میترسم بعدا اثر کنه و چاقی بگیره 

حالا برای اینکه طبق منحنی رشد نرمال بره جلو و کمبود وزن نداشته باشه 

اول از همه جای خوابش رو جدا کردم تا کمتر شبها شیر بخوره و هورمون رشد فرصت ترشح در شب رو داشته باشه، زود میخوابونمش 

تو غذاهاش کره یا روغن زیتون میزنم، حریره بادام، موز که خیلی دوست داره، حریره پسته بهش میدم، غذا رو هم اصلا میکس نمیکنم جز نخود که خیلی اذیتش میکنه عادی بخوره

راستش دو ماه تمام تلاش کردم غذا بدون نمک بدم و با آبلیمو تازه مزه دار میکردم ولی نشد، الان یه ذره نمک میزنم و حتما کنار سفره خودمون بهش غذا میدم

آهان راستی از حبوبات غافل نشو خیلی مقوی هستن و کالری دارن

اگر وزن بچه از منحنی کمتر باشه بستنی وانیلی ساده هم میشه به بچه داد🙈🙈🙈 اینو تو کتاب انجمن نوشته ولی من قصد ندارم بدم 

برنج و سیب زمینی هم تو سوپ بریز برای وزن گیری خوبه

گاهی سوپ شیر براش درست کن، اونم عالیه 

فعلا اینا به ذهنم رسید عزیزم

عزیزم چرا رفتی اهدایی؟؟؟ مگه خودت تخمک نداشتی؟

خودم تخمک داشتم اما چون چندبار انتقال دادم و مثبت نشدم و سنم هم بالای ۴۰ رفت دکتر تشخیص اهدایی داد. ظاهرا کیفیت تخمک خودم خوب نبوده