2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم صبح تاحالا منتظرت بودم ...خیلی ناراحت شدم 😔ایشالا انتقال بعدیت مامان دوقلو میشی 

سلام نازنین جون من روزی ۷تااسترادیول و ۳تا فرتیل سی ام میخوردم آندومترم رشد نکرد رو ۵موند

امروز انتقالمو دکترم کنسل کرد و قرص دروسبلا داد تا دوهفته بخورم

بنظرت برا چی اینو داده؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
آره واقعا سخته ولی می ارزه...منم بسم الله رحمان الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم میگفتم

ببخشید من الان یه ماه روزی چهار تا میخورم اوابوست به نظرت خوبه زیاد نیست

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

سلام زینبی جون من روزی ۷تااسترادیول و ۳تا فرتیل سی ام میخوردم آندومترم رشد نکرد رو ۵موند

بنظرت برا چی اینو داده؟

@زینبی_بابا    

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خانما من رفتم ازمایش منفی بود جوابم  بتام کمتر از دو  انشاالله دفعه دیگه مثبت بشم

عب نداره عزیزم ما فقط کاری که از دستمون برمیادو باید انجام بدیم بقیش دست خداست مطمئن باش حمکتی توش بوده و بهترینارو برات مقدر میکنه

چرا کنسل نمیکنند این سیکل رو... کنسل کنند بهت استراحت بدهند ماه بعد برو.. برا من همین اتفاق افتاد ...

سلام عزیزم با  روزی ۷تااسترادیول و ۳تا فرتیل سی ام میخوردم آندومترم رشد نکرد رو ۵موند

بنظرت برا چی اینو داده؟

من یه بار رویش انججام دادم که ناموفق بود الان از اول دارم ازمایش هامو میدم انشالله پری بشم امپولامو ...

انشالله اینبار نتیجه میگیری  🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم‌مبارکت باشه ۲۲ بی بی بزن حتما دوتا خط پرنگ میوفته

ایشالااا خدا از زبونت بشنوه..روز ۱۳م؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
فرتيل سي ام را قبل انتقال براي تقويت رحم ميدن و فرتيل ايد را قبل پانكچر براي تقويت تخمك

ببخشید این ال کارنتین تو برگش نوشته برایه کسانی که کم کاری تیرویید دارن تداخل داره به نظرت اگه قرص تیروییدو صبح میخورم اینو شب بخورم ضرری نداره؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ایشالااا خدا از زبونت بشنوه..روز ۱۳م؟؟

نه ۱۲ روز انتقال روز اول حساب نکن ببین اگه دلشو داری ۱۰ اننقالم میتونی من خودم دلشو داشتم روز ۹ زدم ولی تو همون ۱۲ بزن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود