2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045085 بازدید | 684425 پست
بچه ها سلام یه سوال طبیعیه که من سیزده روز از پانکچرم میگذره ولی هنوز پریود نشدم؟ موعد تقویمی پری شد ...

سلام گلم، منم 18 سیکلم پانکچر شدم، درست 10 روز بعد یعنی 28 سیکلم پریود شدم، طبیعیه عزیزم، عقب و جلو داره، صبر کن میشی عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
همون دیگه منم شنیدم جلو ادم میندازه بعد پانکچر ولی من نشدم. شما بعد پانکجر امپولم بهتون دادن؟ بمن ند ...

به من آمپول انوکساپارین دادن و قرص کابرلین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم، منم 18 سیکلم پانکچر شدم، درست 10 روز بعد یعنی 28 سیکلم پریود شدم، طبیعیه عزیزم، عقب و جلو ...

مرسی از پاسخت اخه استرس گرفتم شنیده بودم جلو میفته ولی من نشدم حالا یدفعه ما منتظریم زودتر پری بیاداا😄

در اندک من تویی فراوان یارب..
به من آمپول انوکساپارین دادن و قرص کابرلین

این امپولا چکار میکنن ؟ بمن اول سه تا امپول تو داروهام بود بعد گفتن برو پس بده فک کنم چون کم تخمک داشتم گفتن پس بدم

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی،که با حوصله  جواب میدی عزیزم خدا خیرت بده  ایشالا  هر چی از خدا میخوای بهت بده ه ...

قربونت عزیزم

اصلا این حرفو نزن دختر گل مادر شدن به لیاقت نیست، اگر بود این همه مادر و پدر بی لیاقت روی زمین وجود نداشت... 

عزیزم هنوز قسمتت نشده وگرنه قطعا مامان های منتظر اینجا با لیاقت ترین ها هستن... 

سلام دوستان

من قبلا خواننده خاموش این تاپیک بودم، امروز عضو شدم که دیگه بیام بنویسم

من دو تا لوله هیدروسالپنگس دارم! که قراره با عمل درشون بیارم ،ولی قبلش قراره جنین فریز کنم که اگه تو عمل به تخمدان ها آسیبی خورد، جنین داشته باشم.

قبلا هم یه کیست داشتم تو تخمدانم که مشکوک به آندومتریوز بود، ولی چون با دارو از بین رفت آخرشم معلوم نشد آندو دارم یا نه.

قرار بود این ماه وارد سیکل پانکچر بشم، ولی تو سونوم یه کیست تو تخمدانم بود که تو سونو 20 روز قبلش نبود ،برای همین دکتر گفت یه ماه ال دی بخورم بعد بیام، الان وسط سیکلمه نصفه ال دی ها رو خوردم ولی از دیروز لکه بینی پیدا کردم.....

من هیچ وقت لکه بینی وسط دوره نداشتم!! حتی قبلا 5 سال ال دی خوردم ولی لکه بینی نداشتم

حالا نمیدونم باید چی کار کنم، دکترم سخت پیدا میشه، خیلی میترسم یه مشکل جدی پیش اومده باشه      

نمیدونم باید چی کار کنم

کسی تجربه ای مثل من داشته یا میدونه چه خبره من یه کم از استرسم کم بشه

خواهش میکنم اگر میدونین بهم بگین

سلام بچه ها من خیلی دلشوره دارم امروز سونو دارم 9سیکل میترسم هیچی فولی نداشته باشم رویان میرم دارو ف ...

سلام عزیزم، منم 7 سیکلم و دارم داروهای تخمک کشی استفاده می کنم، من تا امروز فقط سینال اف زدم و امروز بایدسونو شم، داروهات که خوبه عزیزم، گونال اف که خیلی تعریفشو می کنند، من هرچی گشتم گیرم نیومد، شما از کجا گیر آوردین؟ براتون ستروتاید یا اورگالوتران ننوشته؟چون از آزاد شدن تخمک جلو گیری می کنه،من انشاءالله قراره فردا به داروم اورگالوتران هم اضافه بشه، انشاءالله که کلی تخمک تپلی و جنین عالی و سالم برامون تشکیل شه.

مزایای بیمه تکمیلی خانواده سامان

با خرید بیمه تکمیلی خانواده، می‌توان از مزایای زیر نیز بهره‌مند شد:

عدم تعلق مالیات به بیمه تکمیلی

استفاده از طرح‌های متناسب با نیاز بیمه‌ای و توانمندی مالی هر فرد

پرداخت هزینه‌های بستری در بیمارستان

پرداخت هزینه عمل‌های جراحی خاص

پرداخت هزینه‌های تشخیصی، پاراکلینیکی و هزینه‌های جراحی‌های سرپایی

جبران هزینه‌های زایمان، نازایی و ناباروری

پرداخت هزینه‌های دندان‌پزشکی

پرداخت هزینه درمان عیوب انکساری چشم

و...

قبل از بارداری باید تهیه کنید

اگر الان نیاز به عمل یا درمان خاصی دارید دیگه نمیتونید بیمه تکمیلی تهیه کنید.بیمه تکمیلی رو در زمان سلامتی تهیه کنید نه بعد از بیماری.

09109643955 خانم صالحی

09125538568 اقای فلاح

بچه ها اگردنبال کار میگردین  از طریق لینک زیر میتونید با کار بیمه اشنا و استخدام بشین

لینک استخدام بیمه

http://collaboration.atiye24.com/?code=51885

مرسی از پاسخت اخه استرس گرفتم شنیده بودم جلو میفته ولی من نشدم حالا یدفعه ما منتظریم زودتر پری بیادا ...

عزیزم استرس نداشته باش، می دونی تخمدانا دستکاری شده، عقب یا جلو افتادن پریود طبیعیه، صبر کن میشی،من اون سری اولین پریودم درست 10 روز بعد از پانکچر پریود شدم، پریود دوم بعد از پانکچر چهار پنج روز زودتر پریود شدم.

پس چرا الان بهم داده؟ من انتقال دادم بعد انتقال فرتیل رو برام نوشته

فرتیل سی ام برای سیکل انتقال هست عزیزم ربطی به کیفیت تخمک نداره اصلا . خونرسانی به رحم رو بیشتر میکنه و با ترشح مایعی باعث میشه لانه گزینی انجام بشه . من از روز دوم پریودی تا مثبت شدن آزمایشم روزی ۳تا میخوردم .یه بسته باز نشده پلمپ هم دارم که دیگه نیازی بهش ندارم 

این امپولا چکار میکنن ؟ بمن اول سه تا امپول تو داروهام بود بعد گفتن برو پس بده فک کنم چون کم تخمک دا ...

والا من آخرش نفهمیدم عملکرد این آمپول چیه، تو نت خوندم نوشته بودبرای جلوگیری از لخته شدن خون هست، از دگترم پرسیدم گفت برای کم کردن ورم تخمدان، چون من شکمم بدجوری آب آورده بود بعد از پانکچر 

دوستان کسانی که به تازگی فرتیل سی ام تهیه کردین میشه بگین از کجا گرفتین؟ 

عزیزم من از داروخانه بیرون رویان که حدودا ۵۰ متر باهاش فاصله داره گرفتم اسمش یادم نیست متاسفانه ولی میدونم هنوز داره این قرص و

سلام دوستان من قبلا خواننده خاموش این تاپیک بودم، امروز عضو شدم که دیگه بیام بنویسم من دو تا لو ...

عزیزم من قبلا ال دی قرص سیپروتروکامپاند خوردم و دچار لکه بینی شدم، سونو شدم کیست نداشتم از دکتر علتشو پرسیدم گفت خود ال دی گاهی اوقات باعث لکه بینی وسط سیکل میشه، ماه بعد که باز می خواستم ال دی مصرف کنم دکتر بهم قرص استرادیول داد ده روز گفت همراه با قرص ال دی بخور، خوردم لکه بینی کاملا رفع شد، اسم قرص ال دی که استفاده می کنی چیه؟ ببین به نظرم اول برو سونو شو اگه کیست نبود به نظرم ال دی قرصی رو بخر که حاوی استرادیول والرات باشه، که عملکردش اینه که دچار لکه نشی، قرص روکین ال دی هست که استرادیول والرات داخل ترکیباتش بود، الان دیگه نیس، قرص کنتراسمین هم همین ترکیبات رو داره من استفاده می کردم خوب بود.