2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045099 بازدید | 684428 پست
ممنون عزیزم از جوابت ..  من تا حالا چندین بار توی سیکل انتقال رفتم اما بخاطر مناسب نبودن ضخامت ...

عزیزن اون بار که خراش دادم ضخامتم ۷.۳ شده بود.....اره کورتاژ ضخامت رو میاره پایین...شما برای چی بهت گفتن خراش بده؟برای ضخامت؟.....من عفونت نداشتم....من دوماه بعد از خراش انتقال دادم و حامله شدم..ولی بعد افت بنت داشتم...برای خراش بیهوشی میده بهت؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزدلم آره بیش از ۹ ماه گذشته از اون روزای بد و پر از تلخی بچه هایی که با من بودن خداروشکر همه ...

عزیزم، از ته دلم دعا می کنم انشاءالله به حق همین ماه عزیز امام حسین خودش دامنتو سبز کنه و یه نی نی ناز و سالم نصیبت شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزمممم خوشحال باش دیگه بنظر من کپسول ژل رویال بخر بخور هم خودت هم همسرت

عزیزم کپسول ژل رویال واقعا موثره؟ برای چی خوبه؟ استفاده اش به چه صورته؟؟

کار خوبه خُــدا درست کنه  
خاهش میکنم عزیزم.انشاله به زودی نتیجه میگیرین.نمیدونم دقیق.میخایین زنگ بزنین بپرسین.ولی شنیدم دکترنص ...

ممنونم گلم فدات بشم....تو بچه های اینجا کسی هست سنش بالای ۴۵ باشه؟بتونم صحبت کنم باهاش

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اصلا حسم منفی نیست درواقع نمیتونم صدرصد تصمیم بگیرم فقطم بخاطر حرف دکتر که گفت احتمال گرفتن کمتره وگ ...

پس به امید خدا برو جلو.

فکر کنم همینیه که می گی. منم این ماه یدونه فولیکول داشتم با دارو و آمپول (برای همون آی یو آیم که کنسل شد). عارفی گفت اگر تخمکت آزاد نمی شد هم کلا اینطوریه که با یدونه فولیکول معمولا آی یو آی نمی کنم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
@زینبی_بابا     زینبی جووون من یه سوالی دارم فقط تورو خدا ماهیتابه آنارو بذار زمین بعد ج ...

خواهرم ماهیتابه لازمی🤣🤣🤣🤣 برو توبه کن عیب نذار رو خودت

لابد چند قلو داری😍😍😍😍

والا من نمیدونم زیاد بالا رفتن بتا عیبش چیه

ممنون عزیزم ایشالا 😍  منظورم این نیس چرا منفی شدیا اونو واقعا هیچ کس نمیدونه  اصلا این ...

عزیزم آزمایش کاریوتایپ، ایمنی، انعقاد رو حتما به دکتر بگو واست بنویسه انجام بده قبل از انتقال.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
فدای تو بشم مرسی گلم....واقعا کاشکی من رو سال پیش این تاپیک رو پیدا میکردم...ولی خوب خواست خدا بوده. ...

عزیزمی 

نه گلم دکتر زرنانی متخصص ایمونولوژی ناباروری هستن، تو بیمارستان گاندی کار میکنن پیش ایشون برید، البته اگر دکتر زنان خودتون ننوشت آزمایش ها رو

سلام عزیزم مشکلی نیست 😉😉😉

سلام زینبی جون خوبی نینی گلمون خوبه خدا خیرت بده که همچنان با واقعا سختی بچه باز میای و جواب بچه هارو میدی 

من که هفته ای۱بار میام میخونم انقدر دیر به دیر میام اشناها به ۲۰درصد رسیدن قبلا ۹۰درصد و میشناختم😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم مشکلی نیست 😉😉😉

چیکارا میکنی بچمون چند ماهش الان ۶ماهش باید باشه حدودی درسته

چیکارا میکنه 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چیکارا میکنی بچمون چند ماهش الان ۶ماهش باید باشه حدودی درسته چیکارا میکنه 

سلام عزیزم خوبی‌؟؟ دختر نازنینمون خوبه؟؟ 😍😍😍😍 واسه خودش خانمی شده ها

گل پسرم چند روز دیگه 8 ماهش تکمیل میشه، حساااااابی هم وروجک شده

خودت خوبی‌؟ آره خدا رو شکر خیلی از قدیمی ها مامان شدن، بقیه هم رفتن استراحت تا با انرژی یا خبرهای خوش برگردن 

ان شاالله به زودی اینجا همه در مورد نی نی هامون صحبت کنیم

خودت چه خبرا؟ خوبی؟ یادمه یا با هم زایمان کردیم طی دو سه روز احتلاف