2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخش گلم سوالام زیاد شد، چند تا الان خرجتون شده؟ چند تا جنین داشتی و بعد از pgd جنینا چندتاش سالم بو ...

عزیز دلم نزدیک ۱۴تومن خرج کردم

من pgd انجام ندادم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ماهک جونم مگه تو جوابمو بدی عزیز پریودی دومت بعداز انتقال منفیت با تاخیر بودیانه اگربود چندروز بعد ...

اره ۵ روز نگران نباش چایی کمرنگ با نبات و یکم چدر زنجبیل و یکم زعفرون بخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فداتشم عزیزم.ولی میگم بالاس نکن خارج رحمی باشه

نه بابا 

خیلی خوبه

بد به دلت راه نده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه عزیزم pgd نکردم الان میگم کاش کرده بودم بله cvs منظورمه من مهر رشت عزیزم شما اونبار که براتون ...

من یکبار طبیعی باردار شدم، تو هفته 12 رفتم cvs گفتن ماژوره سقط کردم، الان یکساله و نیمه گذشته از سقط، یکساله وارد سیکل میکرو شدم فقط برای اینکه جنین تشکیل شد انشاءالله pgd برای تشخیص ماژور روش انجام بدن بعد اگه سالم بودن انتقال بدم، تابستون یک بار تخمک کشی شدم جنین 5 روزه فقط6 تا تشکیل شد گفتم کمه مرکز هم پیشنهاد تخمک کشی دوباره داد که انشاءالله باز تخمک کشی شم و جنین 5 روزه بیشتری به امیدخدا تشکیل شه،انشاءالله اواخر مهرماه تخمک کشی دارم، عزیزم از ته دلم دعا می کنم نی نیت سالم باشه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من یکبار طبیعی باردار شدم، تو هفته 12 رفتم cvs گفتن ماژوره سقط کردم، الان یکساله و نیمه گذشته از سقط ...

چرا همونارو اول انتقال ندادی

ممنونم عزیزم 

برام دعا کن