2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
ممنونم عزیزممن یک مرداد پانکچرم بود یک مهر هم انتقالم.فریز انتقال دادم.برامن سینال نوشته بودن ولی من ...

خداروشكر عزيزم. من تخمكام تعدادش خيلي زياد بود ولي رشد خوبي نداشت تو روز ١٠ و ١٢ سيكلم و دكتر سيكل پانكچرمو كنسل كرد. 😔

آره گلم مشکلی نیست، یه کم رحم تحریک شده که اصلا اهمیت نداره، ممکنه چند روز لکه هم ببینی، خیالت راحت& ...

سلام عزیزم میشه درخواست دوستیم رو قبول کنین چند تا سوال شخصی در مورد بعد زایمان داشتم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 😔، خیلی سخته واقعا منفی شدن یه درده، سقط هزارتا درد...  عزیزم ح ...

مرسی از جوابت عزیزم....اینایی که گفتی رو ذخیره میکنم....اصلا هیچ کدوم از ازمایشها رو ندادم..فقط سونو داپلر منظورت همون سونو سه بعدی ؟اگه اونه انجام دادم....دکتر اقصی میرفتم تهران....اتفاقا بهش گفتم آرمایس انعقادی بدم ..گفت لازم نیست.....اتفاقا مشکلم این بود که هرچی استردیول میخوردم ضخامت بالا نمیرفت...چن بارسیکل کنسل شد....دکتر گفت احتمالا به خاطر چسبندگی لوله هاته...لاپرو کرد بازم زیاد فایده نداشت....خلاصه با ضخامت ۶.۱ انتقال انجام شد....به نظر شما به خاطر عدم خونرسانی به رحم هست یا مشکل دیگه که رحم ضخیم نمیشه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی از جوابت عزیزم....اینایی که گفتی رو ذخیره میکنم....اصلا هیچ کدوم از ازمایشها رو ندادم....دکتر ا ...

بله برای کیس شما احتمال مشکل خون رسانی به رحم هست

و چون شما اصلا فرصت ریسک نداری حتما آزمایش ها رو انجام بده عزیزم، لیستشون رو داری؟ 

سونو داپلر هم در حالت عادی انجام بده تا ببینی اون موقع چه جور هست وضعیت و اینکه آزمایش های هورمونی رو هم اگر انجام ندادی انجام بده، نتایج اونها هم خیلی اهمیت داره

بسلامتی  عزیزمممم😍 ممنونممم بله چند روز هست متوجه شدم، من باردار شدنم‌مشکلی ندلشت بخاطر مینور ...

سلامت باشی دخترخوب

راست میگی حواسم نبود مبارکت باشه عزیزدلم انشاالله جوجت صحیح و سالم میاد بغلت😍

خداروشکر اکثر بچه های قدیمی مثبت شدن، لی لا جون رو یادته؟ ماشاالله طبیعی مامان شد😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه.من اطالاعات علمی در این زمینه ندارم.ولی یه چیزو تحربه کردم.نوشیدن آب فراوان هم به داروها کمک میکن ...

ممنون گلم از جوابت😘😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بله با ivf,مریض نصرم والا تازه ۲۴ روز از انتقالم گذشته و هیچ سونویی نرفتم، چون رام دوره دعام کن سه ...

عزيزم تبريك ميگم. شما براي سيكل پانكچر چه دارويي استفاده كرديد و چندتا تخمك داشتيد؟ 

بله برای کیس شما احتمال مشکل خون رسانی به رحم هست و چون شما اصلا فرصت ریسک نداری حتما آزمایش ها رو ...

سونو داپلر همون سونوی سه بعدی هست؟

ازمایش هورمونیم دادم چون دو ساله پری نمیشم...fsh و lh بالاست ولی باقی هورمونا نورماله.....شما تو تهران کدوم دکتر رو پیشنها د میکنین گلم؟

سلامت باشی دخترخوب راست میگی حواسم نبود مبارکت باشه عزیزدلم انشاالله جوجت صحیح و سالم میاد بغلت😍 ...

ممنون دوسی به امید خدا

خب بگو ببینم چندتا نی نی داری؟ زایمانت کی هست؟؟❤️😋😍

وای ارهههه بسلامتی چقدر خوشحال شدم الهی شکررررر😍😍😋

بچه ها منم آزمایشم منفی شد..تیتربتام ۲ هست..فکنم‌همه اونایی ک اول ماه صفر انتقال دادن منفی شدن

اخی عزیزم انشاالله دفعه دیگه مثبت میشی 

اتفاقا منم به این فکر کردم که این ماه چقدر منفی زیاد بود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بسلامتی  عزیزمممم😍 ممنونممم بله چند روز هست متوجه شدم، من باردار شدنم‌مشکلی ندلشت بخاطر مینور ...

سلام.عزیزم خوبی توهمونی ک.شیراز بودی اگه اشتباه نکنم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@zizi92    

عزیزم از اینکه میبینم مثبت شدی خیلی خوشحال شدم اصلا اون موقع که گفتی پریود شدم و حال شوهرت خوب نیس تو دلم گفتم خدا جون ای کاش اینا علائم مثبت شدن باشه نه منفی ...که خداروشکر اینطور شد🤲🤲🤲🥰🤩😍😘مبارک خودت وشوهرت الهی هم حال شوهرت خوب بشه واز نگرانی در بیای هم نی نی (های) نازت رو به خوبی وسلامتی بغل بگیری...