2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
شادن جون عزیزم میگم من از 2 مهر دارم ال دی میخورم بعد از فردا هم واریوپپتیل باید تزریق کنم امروز و د ...

عزیزم میتونم بپرسم واریوپپتیل واسه چی بهتون دادن منکه ال دی خوردم نگفتن تزریق کن

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
خیلی میترسم همش میشینم گریه میکنم اخه این قرص خیلی عوارض داره

بلند مدتش عوارض داره مگه قراره چقدر بخوری؟ نگران نباش عزیزم با یکی دوماه چیزی نمیشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من کادر درمانم.درسشو خوندیم.دکتر تزریقات نخونده که.دکترمنم ۴۵درجه گفته خیلی هم خوب نتیجه میده. ...

شاید هردوش درست باشه چون من 90 زدم خداروشکر مشکلی ام نداشتم تاحالا😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با خیال راحت برو که خوشحال برمیگردی من و شما و ستاره جون و بیتابم همه با هم بودیم همه ۱۷ شهریور بودی ...

وااای.خداروشکر.  خدا کنه خداکنه منم مثل شما فردا خوشحال برگردم خونه.

خدایا شکرت  
عزیزم یک ساعت پیش خریدم خوردم قبلشم حالم خوب نبود سرم سنگینه و حالت تهوع شدید دارم بنظرت برم دکتر ...

عزیزم‌منم‌مثل تو بودم ازعوارض استرادیوله.من ۴تا میخوردم دوتاصبح دوتاشب اینجوری بودم به دکتر گفتم هر۸ساعت یه دونه کرد خوب شدم

بلند مدتش عوارض داره مگه قراره چقدر بخوری؟ نگران نباش عزیزم با یکی دوماه چیزی نمیشه

سلاممممم دوسی خوبی؟؟ چه خبرا چکارا میکنی؟ چقدر خوشحال شدم تیکر بارداریت و دیدم ای جان مبارکت باشه 😍😍😍بعد۹ ماه اومدم اینجا و اولین چیزی که دیدم پست و تیکر تو بود😍😍😍

شاید هردوش درست باشه چون من 90 زدم خداروشکر مشکلی ام نداشتم تاحالا😶

اره عزیزم زیر جلدی هارو ۴۵_۹۰درجه میشه زد.من گفتم انوکساپارین رو ۴۵درجه بزنه اینجوری کبودیش کمتره

سلاممممم دوسی خوبی؟؟ چه خبرا چکارا میکنی؟ چقدر خوشحال شدم تیکر بارداریت و دیدم ای جان مبارکت باشه 😍 ...

سلام عزیزم، خوبم قربونت❤ شما خوبی؟

خداروشکر بار پنجم انتقالم مثبت شد، خودتم بارداری به سلامتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاممممم دوسی خوبی؟؟ چه خبرا چکارا میکنی؟ چقدر خوشحال شدم تیکر بارداریت و دیدم ای جان مبارکت باشه 😍 ...

سلام عزیزم خوبی

مبارک باشه شما چند هفته ای؟

شما علائم چی داری؟

سلام عزیزم، خوبم قربونت❤ شما خوبی؟ خداروشکر بار پنجم انتقالم مثبت شد، خودتم بارداری به سلامتی؟

بسلامتی  عزیزمممم😍

ممنونممم بله چند روز هست متوجه شدم، من باردار شدنم‌مشکلی ندلشت بخاطر مینور بودنمون اگر که یادت باشه ای وی اف کردیم چون قبل انتقال جنین سالم تشخیص داده میشد که نگرفت دیگه بعد چند ماه تصمیم گرفتیم همون طبیعی باردار بشیم و هفته ۱۳ برم cvs.

بچه ها چطورن خوبن همگی؟؟ خبر جدید مامان جدید؟؟

سلام عزیزم خوبی مبارک باشه شما چند هفته ای؟ شما علائم چی داری؟

سلام عزیز جان

من هفته پنج تموم شدم یعنی اخرین پریودم۷ شهریور بود

علایم درد سینه و درد پهلوی چپ که بارداری قبلی هم داشتمشون جدید نیستن😂

[QUOTE=158207794]سلام عزیز جان من هفته پنج تموم شدم یعنی اخرین پریودم۷ شهریور بود علایم درد سینه و درد پهلوی چپ که ...[/

بسلامتی باشه عزیزم.

بعضی ها هیچ علائمی ندارن درسته؟

نه درد نه تهوع

[QUOTE=158207794]سلام عزیز جان من هفته پنج تموم شدم یعنی اخرین پریودم۷ شهریور بود علایم درد سینه و د ...

تهوع که من بارداری قبلی هم نداشتم اما درسته بعضی ها هیچ علایمی ندارن اصلا به فکر علایم نباش