2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
خانوما کیا اینجا تو بارداری هماتوم داشتن؟؟ ممخیلی مینرسم .لکه بینی دارم .امرکز صبح خون قرمز دیدم .هم ...

سلام عزیزم . هفته چندمی ؟ منم هماتوم دارم و لکه بینی و خونریزی دیگه کلا انوکسا رو قطع کردم تا ببینم تموم میشه یا نه . منم کلافه شدم از این لکه بینی و خونریزی . زیاد میشه . کم میشه . قهوه ای میشه قرمز میشه میره میاد . شما هم همینطوری هستید ؟

😁ن راه که میرفتم فقط چون شوهرم بیشتر اوقات خونه نیس دیگه کار خونه ندارم وگرنه پله هم بالا پایین کرد ...

من بچه کوچیک دارم نمیتونم استراحت مطلق کنم چیکار کنم؟  خودمم تهران غریبم  موندم بخدا😪😪😪

من به زودی مامان میشم 💖💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز انتقال ندادم عزیزم جنینام فریز شد هایپر شدم دو ماه قبل

ایشالله که ایندفعه موفقه.....میشه بپرسم چن سالتونه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
😁ن راه که میرفتم فقط چون شوهرم بیشتر اوقات خونه نیس دیگه کار خونه ندارم وگرنه پله هم بالا پایین کرد ...

توالت فرنگی استفاده میکنی؟ راستی مشکلت چیبود ای وی اف کردی؟؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
سلام گلم.....من دوبار ای وی اف کردم و بعد افت بتا داشتم....راستش به خاطر مشقاتی که همتون میدونید چه ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ الان باردارین؟؟ تو تیکرتون یه چیز نوشتین، تو پست یه چیز دیگه، من یه کم گیج شدم؟ 

میشه خودم بخرم بخورم؟ هرشش ساعت که استرادیول بخورم اون یکی تم بخورم مشکل نداره؟ نمیدونم چرا با جون ...

آره گلم حتما بگیر بخور و حتما هم بهشون تذکر بده با اون دوز بالا چرا تا حالا آسپرين ندادن؟؟؟ 

شما بتای اولت یادمه حدودا پایین بود.مثل بتای من.فردا منم میرم سونو.۶ هفته هستم.نمیدونم چی قراره دیده ...

بتات چن بود عزیزم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم خوبی‌؟ الان باردارین؟؟ تو تیکرتون یه چیز نوشتین، تو پست یه چیز دیگه، من یه کم گیج شدم؟&nb ...

سلام به روی ماهت..الحمدلله شنا خوبین،..☺نه گلم تیکر مال قانون حذبه....من دوبار ای وی اف کردم با تخمک اهدایی ...هردوبار گرفت بعدش افت بتا داشتم....حتما هوب میدونی که ادمو داغون میکنه..الان.. ۴۹ سالمه....اینجا کسی هست با شرایط من؟

خانوما کیا اینجا تو بارداری هماتوم داشتن؟؟ ممخیلی مینرسم .لکه بینی دارم .امرکز صبح خون قرمز دیدم .هم ...

عزیزم من تو بارداریم قبلا هماتوم داشتم خیلی خون ریزی داشتم طوری که دکتر گفت یه تیکه از جفت کنده شده، بعد اومدم استراحت مطلق کردم از هفته 5 تا 10 کامل استراحت بودم، و کاملا جذب شد، دکتر تو اون مدت بهم شیاف سیکلوژست داده بود، خیلی خوب بود، نمی دونم این شیاف دیگه موجود هست یا نه چون میگن سخت گیر میاد، دکتر برات شیاف ننوشته؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
روز ۱۲ بتام ۹۷ بود روز ۱۴       ۱۸۷

خوب پایین نبود که گلم ۹۷ خوبه که..گلم......شما موقع انتقال ضخامت رحمت چقد بود؟

یخ هم پیشنهاد خوبیه. ممنون ۴۵که نمیشه تو راهنماش نوشته ۹۰درجه

چرانمیشه عزیزم؟زیر جلدیه زیر جلدی رو هم میشه ۴۵ درجه زد.منم ۴۵درجه میزنم مرکزمام هم به من گفته ۴۵ درجه بزن