2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
دوغ پر نمک و سفیده تخم مرغ با نمک بخور روزی پنج شش تا بخور منم هایپر شده بودم

اخه من هایپر نشدم گفت داخل اندومترت مایع است و ضخیم شده قبل پانکچرم داخل اندومترم مایع بود ولی ضخیم نشده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کدومتون تو بیمارستان مشغولین؟ من بنا به شغلم گاهی در حد چند دقیقه مجبورم با سرپرستار کت لب، که میره سر پلاستی، صحبت داشته باشم

بنظرتون لباسش بعد از پلاستی ممکنه اشعه داشته باشه؟

عزیزم من اون دوتا ختم و خوندم ولی ختم یا علی رو فرصت نکردم...بجز اونا هم هر روز حدیث کسا،زیارت عاشور ...

میشه بعد از نذر و ذکرات برا منم دعا کنی؟؟دلت پاکه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
کهیر زدن فکر میکنم واسه آسپرین باشه ؟؟ آسپرین داشتین؟؟

من کلا در حالت عادی گاهی بدنم کهیر میزنه یا به لباسی یا آب و هوا یا شوینده یا خوردنی

اما این سری نمیدونم چرا اینجوری شدم بدنم افتضاح کهیر زد

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
سلام عزیزم،،،  یه چیزی شده گفتم اینجا هم بگم که دوستان هم بدونن. میدونم شما نمیخواید واکسن آنفل ...

سلام عزيزم ، من خودم فكر كنم زماني كه براي دخترم پرونده تشكيل دادم براي خودم هم پرونده تشكيل دادم ولي هيچ وقت مركز بهداشت نرفتم براي خودم ، واقعا سياستهاي بيخودي دارن ، حالا شما هم بيخود به خودت استرس وارد نكن اگر گيرت اومد بزن وگرنه زياد هم خودت رو حساس نكن شايد يك مصلحتي هست اينطوري داره توي كارت گره ميفته .

سلام عزيزم ، من خودم فكر كنم زماني كه براي دخترم پرونده تشكيل دادم براي خودم هم پرونده تشكيل دادم ول ...

ممنونم عزیزم، خودمم با این تفکر خودمو آروم کردم فقط به فکر توجیحشون میوفتم ناراحت میشم وگرنه آخرش به قول شما خب توکل به خدا نمیزنم،  انقدر بخاطر این بچه مثل همه دوستان سختی کشیدم که فقط میخوام سالم بیاد بغلم

بار چهارم هستم بتام روز ۱۳، ۲۵۰ بوده دعا کن برام بله برا منم بلاست بوده

مبهرک‌بهشه عزیزم میگم یه سوال 

بعد انتقال منفی دکتر برات بررسی چیزی انجام داد 

آزمایش ایمنی انعقادی نوشت برات ؟ یا دارویی رو‌نغییر داد مثلا 

میخوام ماه بعد اگه خدا بخواد برم برا انتقال دوم 

قبلش این ماه برم بگم هر بررسی هست انجام بده قبل انتقال 

@zizi92    

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من 36 هستم، فعلا برم غربالگری ببینم خدا چی میخواد برام دعا کن عزیزم، ممنون😙

منم ٣۶ هستم. عدد nt دو و یک دهم بود اما دکتر گفت خوبه. اصلا نگران نباش عزیزم. من سر بارداری اولم با nt دو انقدر ترسوندم اما دکتر خودم و متخصص ژنتیک گفتن خوبه و خدا رو شکر مشکلی هم نبود. الهی برای شما هم عالی باشه 🙏🏻