2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
مبارکت باشه نیلوو جان.ان شاالله بعد ۹ ماه بیاد بغلت    

ممنون عزیزم

انشالله با دعای خیر شما دوستای خوبم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام بچه ها.وقت بخیر.امروز روز ۱۲ انتقال بودم ازمایش دادم بتام ۱۳۶۰ هست 

مبارک باشه عزیز دلم

خدارو هزار مرتبه شکر

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منفی شدم

عزیز دلم الان پیامت رو دیدم

خیلی خیلی ناراحت شدم

انشالله به زودی قسمتت میشه عزیزم

سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

مبارک باشه عزیزم🥰🥰🥰

سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

عزیز دلم پس اونا لک لانه گزینی بود

خیلی خیلی خوشحال شدم

الهی که اینماه به راحتی برات بگذره و نی نی هارو به سلامتی و با دل خوش بغل بگیری

مبارکت باشه نیلوو جان.ان شاالله بعد ۹ ماه بیاد بغلت    

ملیکا جان

تقویتی دکتدت چی بهت داده غیر از اسید فولیک؟

جونِ خودم با اون تمرکزم مهمونی و اینور اونور و من نرفتم اصلاااا🙈🙈😂😂😂راست میگیا ولی خب دیگه زیاد ...

واقعا..

من به دلم بود مثبتی و بلاخره میای و خبر میدی به هرحال مراقب خودت باش و همیشه شاد باشی😊😊

ان شاء الله مبارکت باشه و به خوشی انتقال بدی🤲⚘⚘⚘

ستاره جون

عزیزم شما غیر از اسید فولیک دکترتون چی داد بهتون

ستاره جون عزیزم شما غیر از اسید فولیک دکترتون چی داد بهتون

اسید فولیک

پردنیزولون روزی دو تا

امپول و شیاف پروژسترون هرکدوم روزی یکی

هپارین روزی دوتا

استرادیول روزی ۴ تا

دکترم تو سیکل انتقال معتقد به تقویتی نیست ولی باردار شدی متناسب با موقعیتت دارو میده..

سلام دوستان من دیروز رفتم سونو nt نینیم حالش خوب صدای قلبشو برا اولین بار شنیدم😍هماتومم در حال جذب شدنه یکم دیگه ازش مونده خداروشکر .اما جفتم یکم پایینه 🙁نشد ی بار ما بدون نگرانی خوشحالی کنیم .اما خداروهزار بار شکر میکنم ان شاالله قسمت همه 

دکتر گفت نی نی ت احتمالا پسره از رو لگنش تشخیص داد.

من روزی ۲ تا خوردم تا ۵ هفته ۱۳ روز قبل ای یو قطع کردم یعنی اثرش هست ؟ پس چرا دکتر زنانم میگه هر سری ...

اره عزیزم تا ۶ ماه میگن اثرش هست، اگر قبل از هربار هم میگه بخور شاید بر اثر فاکتورهای ازمایش شماست

برا همین میگم به دستور پزشک خودت اکتفا کن، چون ممکنه برا هرکسی فرق کنه

ان  شالله بزودی خبر مادرشدنت رو بدی