2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
شما هم با آی وی اف بارداری پوچ داشتید ؟ من فردا یازده هفته تموم میشه و هفته بعد میرم برای غربالگری و ...

بله با ivf,مریض نصرم

والا تازه ۲۴ روز از انتقالم گذشته و هیچ سونویی نرفتم، چون رام دوره

دعام کن سه شنبه میرم ببینم چخبره

شما بتاتون چند بود روز ۱۴؟ سونو قلب رفتین اکی بود این بار؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من لکه بینی و خونریزی داشتم به مدت ۵ هفته زنگ زدم مطب دکتر طرازی بهم گفتن اگر زیاد شد چ ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ آره گلم لکه به خاطر انوکسا هست برای شما گویا نیاز نیست فعلا، حتما قطع کن تا دوباره شرایط برای 10 روز اوکی باشه بعد، یعنی وقتی لک قطع شد سریع شروع نکن، 10 روز زمان بده

ممنونم عزیزم.. ان شاگ الله شما هم باردار باشی... من انتقال جنین داشتم (ای وی اف)، اکثر اعضای این ت ...

مرسی گلم.. ان شاءالله  ک بارداریتو با سلامتی پیش ببری ونی نیتو با سلامتی بغل بگیری

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤
سلام دوستان من روزی ۶تااسترادیول میخوردم وآندومترم به ۶ونیم رسیده بود چهارشنبه.که امروز سونو دادم گف ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ با این همهههههه استرادیول بهت آسپرين دادن؟؟؟ 

دوز ها رو جدا میخوری؟ یا همه رو با هم؟ مایعات زیاد مصرف میکنی؟ پیاده روی داری؟ 

دیدی گفتم ناامید نباش، دوستم حونریزی خییلی زیادی داشت به طوری که نوار میگذاشت ولی همون انتقالش مثبت ...

ممنون ستاره جونم مرسی به خاطر حرفای امیدبخشت خوبه که شما دوستای خوب و دارم...انشاالله شمام این نه ماه و به سلامتی سپری کنی و کوچولوهات و به خوشی بغل کنی😍😘

زینبی جون من الان هفته یازدهم هستم . انوکسا که استفاده میکنم لکه بینی و خونریزیم شروع میشه قطع میکنم ...

نه گلم با خیال راحت قطع کن، وقتی خون ریزی داری یعنی بهت نمیسازه 

و اگر بعد از قطع کردن کمتر نشد حتما سونو بده از لحاظ اینکه ببینن چسبندگی جفت نباشه خدای نکرده(البته احتمالش کمه) مشکل شما اینه که نیاز نداری ولی تزریق داری

بچه ها یه سوال قلب چند هفتگی تشکیل میشه من هر چی سرچ میکنم به نتیجه درستی نمیرسم هر جا یه چیزی نوشته

عزیزم قلب 21 روز بعد از لقاح تشکیل میشه ولی با دستگاه قابل تشخیص نیست، با سونو واژینال وقتی مثلا شدی 6 هفته و 5 روز شاید رویت بشه، نگران نباش عزیزم 😍 😍 😍 

دوستان من غروب پاپ اسمیر دادم شدید زیره دلم درد میکنه به نظرتون طبیعیه یکی زینبی رو برام صدا کنه بلد ...

آره گلم مشکلی نیست، یه کم رحم تحریک شده که اصلا اهمیت نداره، ممکنه چند روز لکه هم ببینی، خیالت راحت 

زی زی خدا دید زیادی تمرکز کردی رو اون کنجد ها و دست بردارشون نیستی گفت بگذار خونریزی رو بندازم به جو ...

جونِ خودم با اون تمرکزم مهمونی و اینور اونور و من نرفتم اصلاااا🙈🙈😂😂😂راست میگیا ولی خب دیگه زیادی بیخیال شدنم خوب نیست کاری نبود این چند روز من انجام ندم یعنی دیروز کلی خونه رو جاروکشی کردم😕

زی زی جون منم امروز بااینکه روز۱۲ انتقال بودم رفتم ازمایش وجواب مثبت رو ظهر گفتم.عزیزم دقیقا تو یه ر ...

مرسی عزیزم لطف داری بهم...خیلی برات خوشحال شدم😍😍😍😍💖💖💖💖💖💖

ممنون عزیزم من همیشه به یاد شما هستم عزیزم اصلا نمیدونم چرا ولی از همون اول که اومدم تو تاپیک همش بی ...

مررررسی گلم 😘😘😘آخ که نمیدونی چقدر با پیامت دلگرم شدم مامان مهربون😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...