2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

مبارک‌زی‌زی‌جون

خداروهزارمرتبه‌شکر‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقدر خوب مبارک باشه، خیلی خوشال شدم عزیزززززم. مخصوصا اینکه رویان انجام دادی، امیدم بیشتر شد. د ...

ممنون عزیزم انشاالله شمام هرچه زودتر به آرزوت برسی برای خدا کاری نداره فقط از چهارده معصوم بخواه..‌.

دکترم حافظی بود ولی من کلا با قاضی سونو و ویزیت شدم من تنبلی دارم و شوهرم مورفوش بین ۲و ۳ درصد سالمه و تحرکش کمه

اره اگه با مرخصی اقام موافقت بشه سه شنبه میرم تهران پیش دکترم که سونو رو هم انجام میده..البته کمی زو ...

ایشالله که تشکیل شده به امید خدا. شما برای سونو ساک رفتی هر دو ساک کیسه زرد داشتن؟ یعنی پر بود هر دو؟

مرسی عزیزدلم الهی امین ....راستش من اصلا متوجه جاپارکش نشدم چون من به حالت مرگ خونریزی کرده بودم همو ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون، ان شالله از این به بعد فقط خاطرات خوب تجربه کنید،  منم از رفتار پرسنل اونجا بد شنیدم دیگه یه جورایی مجبورم، التماس دعا

واااای زی زی جون مبااااارکه.خیلی خوشحال شدم عزیزم.انشاله سالم به دنیاش بیاری😍

ممنون عزیز دلم انشالله شمام تا چند روز دیگه با خبر خوش مثبت شدنت بیای به حق امام حسین😘

چرا کنسل نمیکنند این سیکل رو... کنسل کنند بهت استراحت بدهند ماه بعد برو.. برا من همین اتفاق افتاد ...

نمیدونم والا .

خیلی بهم ریختم بخدا امروز گف کم شده

حالاگف چهارشنبه بیا

داروجدیدم داد

چجوری استرسو کم کنم؟

شما چیا خوردی و چیکاراکردی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ایشالله که تشکیل شده به امید خدا. شما برای سونو ساک رفتی هر دو ساک کیسه زرد داشتن؟ یعنی پر بود هر دو ...

نمیدونم سونوگرافیست گفت دو تا ساک رویت شد چیزی از زرده و اینا نگفت حتی اندازه رو نگفت فقط گفت دو هفته ی دیگه بیا برا قلب جنین..ازش پرسیدم همه چی اوی هست گفت همه چیز خوبه نگران نباش..

نگران پله نباش خونه ی ما بیست و خورده ایی پله داره و چندین بار مجبور شدم تو اون ۱۶ روز انتظار بالا و ...

واااای فداااات بشم مهربووونم خیالم راحت شد بخدااا

انشاالله نی نی تو سالمو سلامت تو بغلت بگیری خواهرگلم😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

سلام بچه ها.. دل درد هفته های اول بارداری شبیه دل درد پریودیه یافرق میکنه؟؟ میشه توضیح بدین.. من ترشح دارم حس میکنم میخام پریود بشم ولی نمیشم، 11روز ک تاخیردارم

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤
رها یک سری توصیه برای شاهزاده نوشتم تو همین صفحات هست بخون و بهش عمل کن قبل انتقال..

صفحه چنده که پیداش کنم عزیزم؟