2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام عزيزم من از اي يو اي نتيجه گرفتم عزيزم امتحانش ضرري نداره منم ميخواستم اي وي اف كنم ولي دكتر ...

سلام عزیزم ،خداروشکر ، خیلی خیلی تبریک میگم عزیزم،امید به خدا منم چاره ای ندارم 

دوستای گلم با اینکه پیشکسوتم تو میکرو اما یادم نمیاد از چندم پری باید ال دی خورد برای پانکچر ممنون اگه کسی مریض دکتر طاهریم هست تو ابن سینا بگه ممنون میشم میترسم بخورم به اربعین دوم سوم پری نتونم برم مرکز 😬😬😬😬

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه،امیدوارم که بهترین ها برای همتون اتفاق بیفته،من میخوام آی یو آی کنم،به نظرتون کار بیفاید ...

سلام عزیزم به نظرم انجام بده نظر منو میخوای ۲،۳ بار پشت هم انجام بده خدایی نکرده اگه نشد برو سراغ ای وی اف اگه با ای یو باردار بشی خیلی خوبه

سلام عزیزم به نظرم انجام بده نظر منو میخوای ۲،۳ بار پشت هم انجام بده خدایی نکرده اگه نشد برو سراغ ای ...

سلام عزیزم ،درست میگین ،دیگه راهیه که باید رفت ولی همینجا اینقدر نظرات منفی خوندم درموردش که به شک افتادم ولی به هرحال یه روزنه ی امیده 

عزیزم یه سوال برام پیش اومد ؟دکتر ارولوژی نامه شروع سیکل رو به خودمون میده یا میزاره داخل پرونده؟به ...

عزیزم خیالت راحت تو پرونده ثبت میکنن، ولی یادمه به ما علاوه بر پرونده نامه هم جدا داد دکتر همسرم

با ليوتيروكسين خيلي چيزها تداخل داره از جمله اهن. كلسيم ، تخم كتان و... كافيه اين مواد ٤ تا ٧ ساعت ب ...

بله خانمی ولی مشکل شیر سویا اینه که کلا کم کاری تیرویید میاره حالا شما 12 ساعت هم فاصله بده باز مشکل سر جای خودش هست

عزیزم خیالت راحت تو پرونده ثبت میکنن، ولی یادمه به ما علاوه بر پرونده نامه هم جدا داد دکتر همسرم

مرسی گلم 😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه عزیزم چیزی نمیشه  ولیفکر کنم باید قطع کنی و مولتی ویتامین شروع کنی از زینب جون میخوای بپرس ...

مرسی فردا وقت دارم مولتی و خیلی وقته داده بهن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخه گلم دوتادختر دارم دلم میخاد یه دونه دیگه بچه بیارم۴تادیگه واقعازیاده😔😔😔

اهان عزیزممممم خدا حفظشون کنه برات🥰🥰🥰🤗😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام فافا جان، خوبید؟ فک کنم من و شما زایمانمون تقریبا با هم باشه، شما سزارین هستید یا طبیعی، دکتر ک ...

سلااام عزیزززم ا؟اره بسلامتی من سز میشم خدابخواد فعلا ۷ ابان وقت داده شما چطور؟

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
خودم تنبلی شوهرمم مورفو فوق العاده بد 

عزیزم‌آیوآی‌کن‌

توکل‌برخداکن‌انشالله‌نتیجه‌میگیری

فقط‌بایدخدابخاد

چندروزپیش‌تومطب‌یه‌خانوم‌باآیوآی‌باردارشده‌بود

میگف‌نمونه‌شوهررم‌افتضاح‌بود

اماخداخواسته‌بودوباردارشده‌بود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻