2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست

خانما من دو هفته بعد پانکچر ک نزدیکی داشتم خیلی درد داشتم و سوختم حتی تا چند ساعت بعدشم حس سوزش رو داشت داشتم.تو شرایط معمولی این سوزش رو نداشتم .بنظرتون عفونته یا طبیعی بوده؟ هر کی میدونه راهنمایی کنه

بچه خا کسی هس نظربده این عکس بیبی چکای منه.اون کمرنگه مال دهمه انتقاله بقیه مال دیروزوامروزب ترتیب ا ...

عزیز دلم خیلی خیلی مبارک باشه

صد در صد مثبتی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه خا کسی هس نظربده این عکس بیبی چکای منه.اون کمرنگه مال دهمه انتقاله بقیه مال دیروزوامروزب ترتیب ا ...

عزیزم‌مبارکه شک نکن مامان شدی شک نکن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام من شبهای قبل پروژسترون ۱۱شب میزدم از امشب تا ۱۴روز خانومه ساعت ۶فقط میتونه بیاد بنظرتون مشکلی نداره ؟؟انوکسا هم تابحال ۲تا زدم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
@زینبی_بابا      و ملیکا جون میگم دیشب خیلی حالم بد شد و حالت تهوع داشتم و بالا اور ...

ستاره جون من فعلا حالت تهوعی ندارم.

شاید از ترشحات دوران بارداری هستش؟فکر نمیکنم به این راحتی ساک حاملگی دفع بشه عزیزم.البته زینب جان حتما بهتر راهنمایی میکنه.نگران نباش.

خدایا شکرت  
چقدر عالي مبارك باشه  كجا انجام داديد؟ دخيره تون چند بود؟ چند تا تخمك و جنين داشتيد؟ و بلاست ا ...

ممنونم عزیزم.من میلاد تبریز.ذخیره م در آزمایشیه یکسال و نیم پیش ۳ و نیم بود.من قبلا هم برا میکرو افدام کرده بودم .به علت ضعف اسپرم جنین تشکیل نمیشد.این بار همسرم تسه شد.۱۲ تخمک و ۸ جنین داشتم.دو بلاست و یه سه روزه انتقال دادم.

خدایا شکرت  
آخی عزیزم، انشالله اینبارم مثبت بشی و برات بمونه 👶👶 خیلی خوبه یه بار باردار شدی، حداقل میدونی بازم ...

ممنونم گلم توام مامان میشی ایشاا... فک کنم یک ماه بعد انتقال دادن