2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
خوشبحالت که شما 3تا داری اگه یک درصد هم نشه باز دوتا دیگه داری من همین یه دونه رو دارم😭

به خدا خانمی به دلم افتاده مثبتی

بعدم خواهر اگه آدم ۲۰تاجنین هم داشته باشه دلش میخادباهمون انتقال براش بگیره

کلا۴تاپسرداشتم یکی انتقال دادم نگرفت دوباره میخام یکی دیگه انتقال بدم

اهان یادم اومد شما چند روز پیش گفتی دوتا دختر داری ومیترسی دوقلو بشه یدونه انتقال میدی ...اتفاقا کارخوبی میکنی به نظرم ، منم دوس داشتم یدونه یدونه انتقال بدم دکتر گفت هردورو انتقال بده شاید یکیش میموند وتویه شرایط بهتر انتقال میدادم ...البته شوهرمم گفته بود ۱۰ تاجنینم باشه من دنبالشون نمیام همون یه بار انتقال بده 😕که جنین نموند اصلا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان یادم اومد شما چند روز پیش گفتی دوتا دختر داری ومیترسی دوقلو بشه یدونه انتقال میدی ...اتفاقا کار ...

عزیزم خدا خواسته جور دیگه ای برات معجزه کنه

دکترمنم میگه جنین بلاست رو نبایدچندتا انتقال داد

چون اگه رحم اون ماه امادگی جذب جنین رو داشته باشه باهمون یه دونه هم باردارید واگه اون ماه پذیرای بارداری نباشه اگه ۱۰تا هم بزارید نمیگیره وفقط جنینای که ازبین میرن نمیدونم به خدا سردوراهی ام که یکی خوبه ادم انتقال بده یا دوتا

اخه اون دوتا انتقال دادیکیش گرفت من میترسم دوتا انتقال بدم یه وقت دوقلوبشه چون دوتا دختردارم دوست د ...

اره دیگه ولی اکثرا انتقالیا هم میبینی که یدونه میشه ...تک وتوک دوقلو میشن ولی شانسه دیگه یهو دیدی زدو دوتا پسملی تشکیل شد 😎😍😍😍من عاشق دوقلوئم😍

اره دیگه ولی اکثرا انتقالیا هم میبینی که یدونه میشه ...تک وتوک دوقلو میشن ولی شانسه دیگه یهو دیدی زد ...

خوب شما یه دونه داری بعدیت فوقش دوقلو هم میشد طوری نبود

ولی من دوتا دارم دیگه۴تاواقعا زیاده به نظرم

بعدم همینطوریش خانواده ام میگن همین دوتا کافیه میخای چیکار

نمیدونند دارم ای وی اف میکنم

عزیزم خدا خواسته جور دیگه ای برات معجزه کنه دکترمنم میگه جنین بلاست رو نبایدچندتا انتقال داد چون ا ...

پس شماهم شرایط رحمتو بسنج ببین واقعا خوبه چون دکتر من اذیت کرد منو تویه شرایط بد برام انتقال داد اگه هردکتر دیگه بود دارو میداد جلوی ضخیم شدن اندومترمو میگرفت من مطمئنم بخاطر اندومتر منفی شدم وگرنه دوتا جنین پی جی دی گرید آ بلاست هچینگ شده یعنی کیفیتش خوبه دیگه 

خوب شما یه دونه داری بعدیت فوقش دوقلو هم میشد طوری نبود ولی من دوتا دارم دیگه۴تاواقعا زیاده به نظرم ...

خدا‌پرنسسای نازتو برات حفظ کنه عزیزم ایشالا همین دفعه مثبت میشی وبراشون داداش میاری ...بازم ببین دکترت چی میگه ایشالا توبهترین شرایط وموقعیت پسر نازت میاد تودلت 

خدا رو شكر عزيزم ، واقعا اين كرونا داغونمون كرده الان يك نمونه شما رو اينجا داريم ميبينيم ، حالا ببي ...

سلام عزیزم خوبی گل پسرت خوبه 

شما تا چند هفته فولیک‌اسید خوردی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
پس شماهم شرایط رحمتو بسنج ببین واقعا خوبه چون دکتر من اذیت کرد منو تویه شرایط بد برام انتقال داد اگه ...

بله درست میگی 

ولی من دکترم خیلی امیدواربود وقتی رفتم وگفتم منفی شده خیلی تعجب کرد خودم فکرمیکنم چون یه هفته اول روهمش خوابیده بودم شاید نشد

سلام عزیزم خوبی گل پسرت خوبه  شما تا چند هفته فولیک‌اسید خوردی؟

مامان ماهک

میشه یکم منو راهنمایی کنی هفته اول انتقال چه کارایی کردی چیا خوردی منم همون کارا رو بکنم شاید خدا خواست منم مثبت شدم

دوست عزيز يه چيز ديگه اينكه بهتره كلي گويي نكنيم و اطلاعات نپخته نديم. اينكه من به دوستان ميگم سونو ...

دوست عزیز من خرده ای به شما نگرفتم که این شکلی تند جبهه گرفتید . هر پزشکی باتوجه به شرایطی که پیش میاد ممکنه برای صلاح اون فرد حرفی بزنه هرچند اشتباه . این پزشک رو دورادور میشناسم و هر انسانی میتونه اشتباه بکنه چون ایشون پزشکن یعنی عاری از هر نوع خطا هستن ؟  من سالهاست با این دوستان هستم قدیمی جدید میان و میرن هیییییچ وقت به کسی چیزی رو توصیه و تجویز نکردم چون من اونقدری علمشو ندارم اما همه ما بارها و بارها منفی شدن رو تجربه کردیم و اینکه به این فکر کنیم که واااای چرا سونو نشدیم و جنین ممکنه بوده باشه بیشتر ضربه میزنه به یه فرد نه حرف من دوست عزیز . در ضمن همه ما تحت نظر مراکز ناباروری هستیم از اولین روز تا آخرین روز ناظر هستن رو ما چطور ممکنه با صراحت بهمون اعلام کنن دارو رو قطع کنید یعنی به عقل اونا نمیرسه سونو کنن ؟ اون جنین انقدر کوچیکه که با میکروسکوپ دیده میشه چطور ممکنه با سونو دیده شه ؟ در هر صورت اینجا جای مباحثه نیست . روز خوبی داشته باشی دوست عزیز