2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
نه عزیزم وقتی قلبش رودیدی دیگه احتیاجی نیس تا۱۲هفته اونو کسی بهت داده که خودش همیشه مراقبشه به دلت ...

اره خداروشکر صدای قلبشم شنیدم ولی راستش یکم میترسم چندنفری تو تاپیکای دیگه بودن که نینیشون از ۹هفته به بعد رشدش متوقف شده ادم حساس ترمیشه ...دکترمم گفت نیاز نیس ... حالا ببینم چی میشه  ...ایشالا که همه تودلیا سالم باشن 😍همه منتظرام  نینی بیاد تودلشون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شمااا حس پریودی نداری

من سه روز پشت سرهم 91011 حس پریودی داشتم بعدش قطع شد. الان یه حس مبهم دارم تو شکمم نمیدونم دل پیچه است معده درده چیه😭

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
عزیزم مثبت بودن تو با یک جنین بلاست یعنی امید من برای ادامه دادن این راهی الهی که خدا جفتمون رو ناام ...

اخی عزیییزم 

انشالله حتی اگه منم مثبت نشدم شما میشی مطمئن باش

قربونت برم

اره خداروشکر صدای قلبشم شنیدم ولی راستش یکم میترسم چندنفری تو تاپیکای دیگه بودن که نینیشون از ۹هفته ...

بارداری منم دعا کن یه بارماه پیش انتقال جنین بلاست پسردادم نگرفت

حالا منتظرم پری بیاددوباره برم یه جنین دیگه انتقال بدم خیلی دلم میخادبادعای شمااینبارمثبت بشم به یاری خدا

بارداری منم دعا کن یه بارماه پیش انتقال جنین بلاست پسردادم نگرفت حالا منتظرم پری بیاددوباره برم یه ...

چشم عزیزدلم اگه قابل باشم حتما ... کلا یدونه‌جنین داری یاخودت میخوای یدونه انتقال بدی ؟ ایشالا که اینبار مثبتی مامان ماهک هم باردوم مثبت شد والان ماشالا گل پسری تودلشه 

چشم عزیزدلم اگه قابل باشم حتما ... کلا یدونه‌جنین داری یاخودت میخوای یدونه انتقال بدی ؟ ایشالا که ای ...

کلا۴تاپسرداشتم

یکی انتقال دادم نگرفت

دوباره میخام یکی دیگه انتقال بدم

چشم عزیزدلم اگه قابل باشم حتما ... کلا یدونه‌جنین داری یاخودت میخوای یدونه انتقال بدی ؟ ایشالا که ای ...

اخه اون دوتا انتقال دادیکیش گرفت

من میترسم دوتا انتقال بدم یه وقت دوقلوبشه چون دوتا دختردارم دوست داشتم یه پسرم داشته باشم اگرخدا بخاد

کلا۴تاپسرداشتم یکی انتقال دادم نگرفت دوباره میخام یکی دیگه انتقال بدم

خوشبحالت که شما 3تا داری اگه یک درصد هم نشه باز دوتا دیگه داری

من همین یه دونه رو دارم😭

من سه روز پشت سرهم 91011 حس پریودی داشتم بعدش قطع شد. الان یه حس مبهم دارم تو شکمم نمیدونم دل پیچه ا ...

دقیقا منم این حسودارم.زیردلم انگارسنگینه انگار یه وزنه روشه شایدم استرادیولو پرژسترون داره ب رحم فشار میاره موندم بخدا