2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰توکل ب خدااااااا

دیشب رگ سیاتیکم ده دقیقه ای گرف میزد ب پهلوهام تاصب نخابیدم ازاسترس الانم ک مث جغدااا ازساعت هفت بیدارم منی ک تا لنگ ظهرخاب بودم همشم ب شوق ای نی نیایی ک ماماناشونو انقد دارن اذیت میکنن.حالا خداکنه پایانش برا همه خوش باشه ب حق علی

عزیز دلم

مبارک باشه هاله داره

واسه آزمایش عجله نکن

بمون همون موقع دکتر گفته برو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستای گلم  من یکشنبه به احتمال زیاد انتقال دارم اما خونمون پله داره طبقه دومه و آسانسور ...

اره عزیزم خونه ی ما ۲۴ تا پله داره خیلی با احتیاط و اروم بالا پایین کن از پله...

موفق باشی...

مامانی عزیزم خیالت راحت کجا رفتی شما چند تا تخمک و جنین داشتی

من دکتراقدس صفری بیمارستان نیکانو بعثت میرفتم.نیکان پی ارپی شدم.چون روزانتقالم بعثت عمل داشت گف انتقالتوبیا اونجا.هردوتا بیمارستا هس.من هم نیکان رفتم هم بعثت.سیزده تا تخمک.ده تا جنین شد.دوتا اولی فرش بود نگرفت.این دوتا فریزبلاست

سلام عزیزم اره رفتم آزمایش دادم ساعت12آماده میشه

عزیزم حتما حتما بتات رفته بالا

اصلا نگران نباش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد