2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
انشالله مثبتی  منم دیروز نهمم بود بی بی چک گذاشتم منفی بود  اینجام کسی نمیگه تجربه ای ای ...

انشاالله که همگی نتیجه بگیریم 

منم با دعای شما مامان بشم خب باهم هستیم منم امروز دهمم 

من ازمایشمو دکتر روز 17 نوشته که دیگه همون روز میرم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوام بدونم این واقعا درسته که با یدونه انتقال دادن درصد گرفتن میاد پایین؟من تازه فکر میکردم رحم جا ...

عزیزم به نظر من ربطی نداره فقط خدا باید بخواد 

خیلیا یدونه انتقال دادن و الان بچشون بغلشونه خیلیا هم ۴ تا انتقال دادن هنوز متاسفانه مامان نشدن پس اول خدا باید بخوا‌د 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
توكل به خدا عزيزم ، حالا ان شا الله كه همسرتون مشكلش زود حل بشه ، قطعا توي كارهاي خدا حكمتي هست ان ش ...

سلام عزیزم، دیروز شوهرم تست حلق و بینی هم انجام داد و خدا رو شکر و به لطف دعای شما و دوستان گل جوابش منفی شد و انشاءالله فردا آمپولا رو شروع می کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم چهاردهه مهره ازمایشم الان بیبی زدم کسی هسسس جوابموووووبدههههه

روز ده انتقالم بی بی زدم برا بارسوم هاله انداخت اما پنج مین طول کشید ترووخدایکی بیادددد جوابموبده

روز ده انتقالم بی بی زدم برا بارسوم هاله انداخت اما پنج مین طول کشید ترووخدایکی بیادددد جوابموبده

عزیزم روزای قبلم بی بی زدی یا فقط دهم انتقالت بی بی زدی روز انتقالم حساب کردی؟؟؟

عزیزم روزای قبلم بی بی زدی یا فقط دهم انتقالت بی بی زدی روز انتقالم حساب کردی؟؟؟

جنینام بلاست بود روزششم منفی بود روز هفتو هشت هاله امروزم ک روزه دهه بازم هاله ینی مثبته