2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
الهیییییی.دلیلش چی بود چرااخه

ضعیف بودن نطفه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول ک متوجه مشکلمون شدم انقدر داغون شدم که صبح تاشبم فقط گریه بود با اون حال روحی خرابم رفتم صارم ...

الهی که به زودی خبر خوش بارداریتو میدی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام من فردا نزدیک به 11روز میشه انتقال دادم به نظرتون بی بی چک بزارم نشون میده کامل یا هنوز زوده خی ...

جنینتون چند روزه بود اگه ۵ روزه باشه نشون میده ولی صبح بزن با ادرار غلیظ

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
منم تنبلی دارم و تیروئید کم کار شوهرمم واریکسول داشت عمل کرد ک بدتر شد🥴 با مصرف گونال و ستروتاید 13 ...

الهی ب سلامتی انتقال بدی

اگه برات امکان داره لطفا بهم بگو روز پانکچر، نمونه اسپرم همسرت چطوربود؟ تعداد و مورفولوژیش منظورمه. و مرکزت کجا بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام من فردا نزدیک به 11روز میشه انتقال دادم به نظرتون بی بی چک بزارم نشون میده کامل یا هنوز زوده خی ...

نه نذار الکی استرس میگی ی بمون برو آزمایش بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد