2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
عزيزم شما كلينيك مام پانكچر شديد؟  چندتا تخمك داشتيد؟ شما هم سينال استفاده كرديد؟

نه بهمن عزیزم سینال نداشتم من اصلا چهار پنج تا تخمک بمن گفتن 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستای خوبم نی نی من قلب قشنگش وایستاد و دیگه نزد...دکتر بدون هیچ قبول مسئولیتی ختم بارداری دا ...

دوست عزیز خیلی متاسفم😔😔

ناراحت نباش سخته میدونم خودم تجربشو داشتم من سقط داشتم چندین بار ....هنوز جنینت یه لخته خون به حساب میاد من اولین انتقالم ۲تا جنین گرفت و در ۱۰ هفته سقط شد که گفتن باید گورتاژ شه دکترم نذاشت گفت تا ۱۰ روز میفته گرمیجات و به شکمت فشار بیار ماسازش بده تا بیفته اگه نیفتاد بعد ۱۰ روز برو بیمارستان ولی سر ده روز افتادن پارسالم انتقال دومم ۳تا جنینم سقط شد که بازم نذاشت کورتاژ کنم و داروهامو قطع کردم افتادم رو خونریزی....

اگه میدونی ۱هفته صبر کن زعفران و چای زنجبیل و دارچین بخور بپر بپر کن اگه نیفتاد بعد برو بیمارستان

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم شما واسه پانكچر چه داروهايي استفاده كرديد و چند تا تخمك و جنين داستيد؟ 

واسه من سینال نوشته بودن ولی من اونقدر گشتم گونال پیدا کردم.هاش سی جی دادن واریو پپتیل و اورگالترون.من مشکل ذخیره ندارم ۲۴تا گونال ۷۵زدم ۲۱تاتخمک شد ۱۹تاجنین 

اصلا دلم اروم نمیگیره  مثل دیوونه ها شدم  همش میگم به عشق تو امپولا  رو میزدم و اخ ...

عزیزم ناامید نشو تا روز آز هنوز مونده 

بهش فک نکن با خودت بگو هرچی شد شد دیگه 

ببینیم حکمت خدا چیه 

منم پس فردا آز بتا دارم ببینم خدا چی میخواد 

ایشاالا که بتات میره بالا نگران نباش  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزيزم داروي تقويتي دكتر به شما چي داده بود؟ 

راستشو بخایین به من تقویتی ندادن.فک کنم تومام به همه نمیدن ولی تو صارم واسه دوستمم امگا۳ و کیوتن و اووبوست داده بودن.البته من خودم کیوتن و مولتی ویتامین و امپول ب کمپلکس استفاده کردم

راستشو بخایین به من تقویتی ندادن.فک کنم تومام به همه نمیدن ولی تو صارم واسه دوستمم امگا۳ و کیوتن و ا ...

سلااام خانوماااا.من تازه اومدم روزدهمه انتقالم.ششم بیبی منفی.هفتمو هشتم بعد ده دقیقه هاله ب نظرتون باردارم تروخدا جوابموبدبد

سلااام خانوماااا.من تازه اومدم روزدهمه انتقالم.ششم بیبی منفی.هفتمو هشتم بعد ده دقیقه هاله ب نظرتون ب ...

کسی بوده اینجا باهاله بیبی چک مثبت شده باشه.دارم ازاسترس میمیرم.

اره عزیزم مثبته بی بی چک الکی هاله نمیندازه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

من سه بارانتقال منفی داشتم .اینسری چهارمین باره.سریای قبل بیبی کاملا منفی میشد امااا اینسری یه هاله خیلیییی خوشحالم کرده انگاااردنیاروووبهم دادن.اما توتایپیکای دیگ همه میگن مدیکور مثبت کاذب زیادداره.موندم هاج وواج.ترخدا اگ کسی تجربه ی منو داره کمکم کنه دیگ خسته شدم.

اره عزیزم مثبته بی بی چک الکی هاله نمیندازه

اخه همه میگن مدیکور همش هاله میندازه بعد از منفی درمیااااد.دیگ خسته شدم ب خداا همه جام کبوده ازجای امپولام.دعا کنید برااام