2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
عزیزم خیلی ناراحت شدم ...متوسل شو به سه ساله امام حسین ....قسم میخورم دست خالی برت نمیگردونه.....

ممنون عزیزم من اینبار هم برا شش ماهه امام حسین و هم برا سه ساله امام حسین نذر کردم با کلی نذر دیگه ولی انگار بازم قسمت نبود...

انشاالله شما اینبار که انتقال میدی با خبر خوش بیای پیشمون🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دوباره مث چند روز پیش شدم اینبار دیگه واقعا پریودیه مطمئنم...تا حالاشم بخاطر آمپول و شیاف ...

توکل کن به خدا داروهات رو قطع نکن ولی با مرکزت در تماس باش...

همسرت سه روز استراحت صددرصد مطلق داشته باشه تا مایع دیسک به ثبات برسه و دردهاش کم بشه..حتی اگه شرایط هست برای سرویس هم بلند نشه..

علاج دیسک استراحت کاملا مطلقه..

🌹افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد🌹

ممنون عزیزم انشاالله....انشاالله انتقالت موفقیت آمیز باشه و صاحب دو تا نی نی ناز بشی سا راجان🙏🙏

ممنونم عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من مام بودم.۶تومن تخمک کشی۲تا۳تومن فریز که واسه ما ۳تومن گرفتن۳تومن انتقال.من داروهارو هم اکثر ...

عزيزم شما واسه پانكچر چه داروهايي استفاده كرديد و چند تا تخمك و جنين داستيد؟ 

توکل کن به خدا داروهات رو قطع نکن ولی با مرکزت در تماس باش... همسرت سه روز استراحت صددرصد مطلق داشت ...

باشه عزیزم ممنون امروز وقت دکتر داره انشاالله بخیر بگذره...التماس دعا🙏💖

گلم بار چندم میکرو بودید؟مشکلتون تحرک ومورفو صفربود درسته؟دی آف ای چند بود؟

بار اول آره عزیزم درسته.دی اف ای ۱۶بود

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

سلام عزیزان

خوبید

چقد دلم براتون تنگ شده بود خیلی وقته نیومده بودم

من تازه وارد هفته ۳۵ شدم توصییه یی برای زایمان دارید لطفا راهنمایی کنید و من استفاره کنم

چه کارهایی رو باید تو این هفته های آخر انجام بدم

الهی که هیچ کدوم از مامانای این تاپیک هیچ وقت نفهمن چه حالی دارم...الهی آمین. نمیدونم باید چیکار کن ...

عزیزدلم الهی بمیرم برات خدابهت آرامش بده.بنظرم برو پیش متخصص که نخای خودسرانه داروهارو مصرف کنی بهت میگه چیکار کنی.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی