2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعداز تخم کشی پس فرداش زنگ زدم گفتن۶تاجنین تشکیل شده باید ببینیم کدومشون تا۵روز رشد خوبی دارند تا ...

خواهش عزیزم خوندنش لذت بخشه کاش منم به این مرحله برسم. فقط نگفتید کدوم مرکز رفتی ؟ دکترتون کیه؟

سلام خانم گلا😍😍 یه سوال من از وقتی امپول انوکساپارین (اگه درست نوشته باشم)🤭استفاده کردم هم یبوست ...

حتما به دکترت بگو..

سری قبل که امپول هپارینم رو دکتر عوض کرد و انوکسا زدم همین اتفاق برام افتاد البته خون داخل بینی خیییلی کم بود.

هفته ی چند انتقالی و از اول انوکسا داشتی؟

سلام من 3 ساله اقدامم  مشکل ناشناخته دارم سالمم هم خودم هم همسرم دکترم منو بسته به  امپول درصورتی که تنبل نیستم    ایا  ای وی اف  میتونه منو مادر کنه 🥺

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
آخرطاقت نیاوردی گلم انشاالله که خوش خبر باشی میخواستی تیتر ندی فقط بتا بدی که نیم ساعته بهت بگه

دیگه تیتر دادم انشاالله مثبت بود بدونم عددش چنده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
حتما به دکترت بگو.. سری قبل که امپول هپارینم رو دکتر عوض کرد و انوکسا زدم همین اتفاق برام افتاد الب ...

زنگ زدم مرکز گفتن اگه خیلی کمه مشکلی نداره..خون دماغم درحد خشکی داخل بینیه..لک بینی هم خیلی خیلی کم رنگ....نه الان سه روز استفاده میکنم اخه یه کیست کوچلو داشتم برام تجویز کردن...۲۳روز انتقالم