2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684444 پست
بچه ها من دل و به دریا زدم‌و رفتم‌ازمایش دادم‌روز ۱۱ ام انتقالم حالا تا ساعت ۳ باید صبر کنم

پریا جون انشاالله که مامان شدی عزیزم 💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

@مامان_ماهک10‍ ‍ 

@ستاره٦٨    

@نوشین۱۳۶۸۰۸۱۳   ‍ ‍ 

سلاااام به دوستای خوب و مهربونم .....به لطف خدا از هشتا جنین ۳ تا پسر داشتم ❤من هر چی دارم از سه ساله امام حسین دارم ...خدارو قسم میدم به عزیزترین بندش امام حسین دامن همه منتظرا رو سبز کنه ....دوستای خوبم خیلی کمکم کردید این مدت ازتون خیلی ممنونم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@nazaniin۷۴‍ 

@بادخرید‍ 

@زینبی_بابا‍ 

@leila193‍ 

سلاااام به دوستای خوب و مهربونم .....به لطف خدا از هشتا جنین ۳ تا پسر داشتم ❤من هر چی دارم از سه ساله امام حسین دارم ...خدارو قسم میدم به عزیزترین بندش امام حسین دامن همه منتظرا رو سبز کنه ....دوستای خوبم خیلی کمکم کردید این مدت ازتون خیلی ممنونم🌹

سلام خانما من امروز روز هفت انتقال هستم هیچ علائمی ندارم نه حالت پریودی نه کمر درد نه لک نه چیزی 

فقط سینه هام متورم شده 

کسی مثل من بوده و مثبت شده باشه ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من تو خونه بی بی چک دارم ولی محاله دیگه اینبار بی بی چک بذارم متنفرم ازش... پیشنهاد اینه شمام نداری ...

زی زی جون چطوری بهتری؟؟

،لکه بینیت تموم شد ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عجیبه🤔 از رو دفترچه و دستور پزشک هیچی معلوم‌نیست؟؟

نه اصلا مشخص نيست . نه داروخانه بهم گفت نه جواب ميدن. فقط روي دارو نوشته تزريق زيرجلدي و عضلاني همين. نميدونم چيكار كنم ديشب زيرجلدي زدم 😖

@nazaniin۷۴ ‍  @بادخرید ‍  @زینبی_بابا ‍  @leila193 ‍  سلاااام به دوستای ...

خدارو هزار مرتبه شکر کلا چند تا جنین شد برات از ۱۶  تا تخمک حالا تو چند مرتبه انتقال میدی امید وارم که مون بار اول مثبت بشی گلم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی