2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045713 بازدید | 684480 پست
من ۳۰ تا تخمک ۲۰ تا جنین ولی چه فایده ک کردن تو ۳ تا نی الان فقط یه بار میتونم انتقال بدم، انشاالله ...

خب عالییییه که. 😍😍😍چه خوب وای خداکنه منم اینهمه جنین داشته باشم ای خدا, شکرخدا شماذخیرتون زیاده اره؟ 

ایشالله همین باراول میگیره سه تاهم خوبه که

سلام بله گلم یک جنین رو انتقال دادم اسفندمنفی شدم بازایشالله شروع میکنم.  ایشالله برای شما همو ...

من سی دو سالمه ذخیرم سه ممیز شش مرسی عزیزم ایشالله دکترت کی بود ایشالله شما اینسری مثبت بشی کلی هم جنین داشته باشی

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان هست خداییش ناشکری نکنم ولی میگه زیادی زوری نخواه خدابخوادمیده.  خداروشکرکه همسرت کنارته, ...

من دوز نهم‌انتقالم عزیزم روزام واقعا داره عذابم‌میده  روز ۷ انتقال از بتا دادم بتام ۵۰ شده ولی همه میگن به خاطر امپول اچ سی جی هست خورده تو ذوقم

یه زنگ به مرکز بزن بگو خون دیدی شاید هنوز جای امیواری باشه

انقدر این رویان بیخیالن که نگو....یه کاغذ به مادادن دستوراتمون توش هست گفتن که اگه لک دیدین شیاف و اضافه کنید و استراحت کنید همین تازه به من شیافم ندارم...اصلا بخش پاسخگویی ندارن که😟

وای عزیزم نه😢😢😢😢 خدانکنه.ان شاالله چیزی نیست.زنگ زدی به مرکز؟ کاش مهمونی نمیرفتی اصلا

مرکز بخش پاسخگویی نداره برا اینجور مواقع

یه برگه داده گفته درصورت لکه بینی شیاف و اضافه کنید و استراحت....تازه شیافم ندارم فقط آمپول دارم