2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

خانوما کسی بوده سینال استفاده کرده باشه و تعداد و کیفیت تخمکاش خوب باشه؟؟؟ اصلا اگه سینال هارو پس بدم میتونم گونال پیدا کنم؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ساحل جانم اگر دوست داری بهم بگو که از کجاش سر در نیاوردی که برات توضیح بدم  انشالا خدا از دهنت ...

عزیز‌دلم‌‌ازپست‌های‌دوستان‌فهمیدم‌که‌خداروشکر‌قلب‌نی‌نی‌

میزنه‌وهمچی‌خوبه‌خداروشکر..

انشالله‌اون‌یکی‌نی‌نی‌هم‌خودش‌برسونه‌ودوقلوبشن

نوشین‌جونم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بهم‌گفتی‌نامه‌بنویسم‌بزارم‌لای‌قرآن

زیادیادم‌نیس‌‌‌‌‌یه‌همچین‌چیزایی‌گفتی

میشه‌دقیق‌‌بهم‌بگی‌‌‌‌‌چی‌بنویسم‌وچی‌کارکنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم شما هم به زودی نتیجه بگیری  واقعا بهتر هم هست مردم دیگه پیشش نرن، آخه باز اگر دکتر با ...

سلام زینب جان خوبی عزیزم؟؟؟ 

گلم من امروز رفتم پیش دکترم که داروهای پانکچرو بگیرم دکتر گفت کیستت کامل دفع نشده و من صلاح نمیبینم سیکلو شروع کنم چون کیست مانع رشد تخمک میشه ماه قبل ۳۷میلی بود اندازه کیست امروز ۲۲میلی بود به نظرت واقعا کیست به این اندازه ممکنه مشکل ایجاد کنه؟ بخدا چهار ماهه به دکتر میگم سیکلو برام شروع کنه الکی الاف میشم اینم از این ماه واقعا ناراحتم خورده تو ذوقم

بعد اینکه دکتر برام گونال پن ۹۰۰ نوشت از الان پیدا کنم پیدا نکردم سینال اف ۹۰۰ پیدا کردم میخوام پسش بدم از سینال زیاد بد شنیدم نگرانم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
فدات شم عزیزم مرسی دیروز هردومون  صدای قلب فندقامونو شنیدیم برای من تاریخ زایمانو زدن ۱۷ اردیبه ...

مبارکه‌نازنین‌‌جونم

انشالله‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی

دخترگلتم‌صحیح‌وسالم‌بغل‌کنی..

‌به‌دلم‌افتاده‌جوجت‌دختره

منم‌دعاکن‌خدامنم‌مثل‌خودت‌سورپرایز‌کنه

اصلا‌داروهای‌انتقالو‌دوست‌ندارم😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره حتما همینکارو میکنم چون بدون نوبت رفته بودم ...خیلی هم شلوغ بود دکتر گفت انصاف نیس شمابخاطر یه س ...

اره اشتباهه بدون نوبت صبحش بهتره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وااای من داشتم باتلفن حرف میزدم حواسم پرت شد دقیقا میخواستم بگم اولین روز اخرین پریودت 🙈....برای من ...

🤣🤣🤣🤣

در هر حال خوبیش اینه که به امید خدا قراره این روزها و ماه ها رو باهم بگذرونیم