2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
بچه ها مسی دیگه تجربه تزریق دیفرلین رو نداره؟چند روز بعد پریود میشیم؟

من همراه دیفرلین قرص ال دی هم استفاده میکردم که وقتی ال دی رو قطع کردم سه روز بعد پریود شدم ولی دیفرلین رو باید ادامه میدادم فکر کنم تا یه هفته قبل انتقال اگه اشتباه نکنم یعنی از روزی که پروژسترون رو شروع کردم دیفرلین رو قطع کردم

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم من تازه دوسه روزه جواب منفی انتقالم رو گرفتم دعام کن آخرین جنینام که انتقال میدم مثبت ب ...

چقدر سخته منم تجربه کردم به نوعی و میدونم چقدر روزای اول فشار روانی رو آدم زیاده

الهی که آخرین انتقالت باشه و با دل خوش و دست پر برگردی به امید خدا 

چقدر سخته منم تجربه کردم به نوعی و میدونم چقدر روزای اول فشار روانی رو آدم زیاده الهی که آخرین انتق ...

مرسی مهربون❤

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
فدات شم عزیزم مرسی دیروز هردومون  صدای قلب فندقامونو شنیدیم برای من تاریخ زایمانو زدن ۱۷ اردیبه ...

جاااااااااااانم مبارک باشه به سلامتی چشم و دلت روشن عزیزم

انتقال شما کی بوده؟ 

من ۹ مرداد پریود شدم آخرین بار پانکچرم ۲۳ مرداد و انتقالم ۲۸ مرداد بود ۶ شهریور هم مثبت شدم

بر اساس پریود باید ۱۶ اردیبهش زایمان میکردم اما بر اساس اندازه جنین ۲۱ اردیبهشت شد فعلا

چقدر خوب که با همیم دوست دارم تو تین دوران بیشتر از تجربیات هم استفاده کنیم

انشالله توکل برخدا باهمسرم صحبت کردم فعلا نمیتونیم ازهزینه اش بربیایم خداکنه اینبارنتیجه بگیرم نگیرم ...

مهربون جونم.بتام شده ۱۸۸.نزدیک دو برابره.خداروشکر.ان شاالله که بقیه روزا هم خوب رشد کنه.

خدایا شکرت