2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
عزیزم کاملا کاملا کاملا غلط هست، با تاکید میگم که تو ذهنتون بمونه و اگر علاقه دارین از خودتون شیر بد ...

من که از خدامه ایشالله خدا نی نی شو رو چشمم شیرشو با خیال راحت خودم میدم مرسی از جوابت عزیزم🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا چقدر خوشحال شدم نه نگران نباش بتات کاملا نرمال بوده میشه یه خورده توضیح بدی که چنتا تخمک و ...

ممنون عزیزم.  من ۱۲ تخمک و ۸ تا جنین داشتم.این انتقال دومم بود.یه بارم اصلا جنین تشکیل نشد که انتقال بدم.

خدایا شکرت  
من که از خدامه ایشالله خدا نی نی شو رو چشمم شیرشو با خیال راحت خودم میدم مرسی از جوابت عزیزم🥰

عزیزم اگر دوست داری با انجمن حمایت از شیر مادر هم در تماس باش و پیج هاشون رو فالو کن عالیه 

من که از وقتی عضو شدم دارم تلاش می‌کنم شیرم رو بیشتر کنم و کمتر شیر خشک بدم 

حتی سینه منو نمیگیره پسرم ولی میدوشم با عشق😍😍 (البته چون خودم هم خیلی علاقه دارم این کارو میکنم  و گرنه اگر کسی مجبور شد یا تصمیم به شیر خشک دادن هم گرفت کاملا عالیه) مهم اینه تصمیم آگاهانه باشه نه بر اساس اطلاعات غلط 

نه کلا جواب دهیشون عصر 🙄نمیدونن من چقد عجله دارم نامردا😒

میگن جوابدهی عصر ولی صبح هم میدن جواب رو..

من یادم نمیاد عصر برای جواب به ازمایشگاهی رفته باشم😁

همیشه میگم توومسیرم بود الان اومدم و میدن جواب رو..

عزیزم اگر دوست داری با انجمن حمایت از شیر مادر هم در تماس باش و پیج هاشون رو فالو کن عالیه  من ...

عزیزم خدا حفظ کنه پسرتونو برام دعا کنید منم مثل شما مادر شم  حتما با تمام وجودم دوست دارم از خودم شیر بدم بابت اطلاعاتی که دادی ازت ممنونم

در اندک من تویی فراوان یارب..
من ۲۰ تا داشتم ولی دکتر بعد پانکچر بهم گفت  ریزاشو نکشیدم بیشتر بودن دیگه خیلی اون وقت اذیت میش ...

من دیروز ۲۶ تا فولیکول داشتم روز نهم 

ممکن منم هایپر شم 😕

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ای وااااااایی من این دیگه چه مدلشه😢😢😢😢حق داری گلم بی اعتماد باشی واقعا از راه دور و با واتس اپ چ ...

امیدوارم همچین دکترهایی به زمین گرم بخورن متاسفانه توی کرمان شاه هم خیلی معروفه همه فکر میکنن چ خبره ... 

ممنون عزیزم لطفا برام دعا کن 💔💔   

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊