2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
نگران نباش عزیزم اصلا درد ملاک نیست قطعا جای ستروتاید یه داروی دیگه داده برای جلو گیری از آزاد شدن ...

زینبی جون سلام..

یک سوال برام پیش اومد میشه یکی از جنین هایی که انتقال میدن سه روزه یا پنج روزه  تو رحم در رشد تکاملی دوقلو بشه ؟

ممنون فدات میدونم چی میگی من سیکلمو با واریوپپتیل شروع نکردم واسه همین برام عجیب بود ... تنها داروی ...

عزیزم مشکلی نیست، همون استرادیول هم مانع رشد فولیکول میشه، خاطرت جمع

حالا قرار شد برات انتقال بدن؟ چی کار کنن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم خیلی ممنونم. یکیش هفت هفته بود و صدای قلب شنیده شد یکیش ۴ هفته و فاقد کیسه زرد و پل جنینی ...

عزیزم خیلی برات خوشحال شدم، انشاءالله به سلامتی دوران بارداری رو بگذرونی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
زینبی جون سلام.. یک سوال برام پیش اومد میشه یکی از جنین هایی که انتقال میدن سه روزه یا پنج روزه &nb ...

سلام عزیزم بله امکانش هست، حتی بعد از لانه گزینی هم امکانش هست

اگر خیلی زود این تقسیم انجام بشه دو قلو ها دو جفت و دو کیسه آمنیون خواهند داشت 

اگر دیر تر انجام بشه دو کیسه آمنیون و یک جفت مشترک 

و اگر خیلی دیرتر انجام بشه دو قلوها فقط یک جفت و یک کیسه آمنیون خواهند داشت

😍😍😍😍

سلام عزیزم بله امکانش هست، حتی بعد از لانه گزینی هم امکانش هست اگر خیلی زود این تقسیم انجام بشه دو ...

زینبی جون میگم دیروز ده هفته و سه روز بودم رفتم سونو ضربان قلب جوجم 186 بود، به نظرت زیاد نیست؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم مشکلی نیست، همون استرادیول هم مانع رشد فولیکول میشه، خاطرت جمع حالا قرار شد برات انتقال بدن؟ ...

عزیزم دکتر خودم که چوبساز کلا یکساله نیستش ما رو سپرده دست یه ماما که از طریق واتساپ باهاش در ارتباط باشیم😐😐 دکتر آنقدر بی مسئولیت نوبره بخدا ... اره دیگه برای چند مین بار کنسل شد 😔

عکس سونومو براش واتساپ کردم گفت باید هیستروسکوپی شی که علت بالا نرفتن ضخامتت مشخص شه دوهفته دیگه چوبساز میاد .

حالا شوهرم میگه بریم تهران تحت نظر یه دکتر زنان خوب بررسی شو اگه لازم بود اونها برات انجام بدن ... بس که سه ساله چوبساز یا نبود یا اگه بود مطب وحشتناک شلوغ و بی دقتی بخرج داد دیگه اعتمادی بهش نداریم ...

البته من همچنان فکر میکنم با اون کورتاژی که داشتم رحمم اینطور ضعیف شده ... خدا کنه اشتباه فکرکنم 😔😔  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام عزیزم دقیقا حال ماهم مثل شماس خدارو شکر بی بی چکم که مثبت +++فقط جواب امزمایشم عصر اماده میشه

عزییییزم خیلی خیلی تبریک میگمممم    

من همش یه حس عذاب وجدان داشتم که نکنه دلسردت کرده باشم. خدا رو شکررررر   

(ولی دیدم خداروشکر لک نداشتی فهمیدم بارداری هاااا     )

وااای عزیزم مبارکهههه ایشالا بارداری عالی داشته باشی  دست راستت تو سر هممون 🙏😅

مرسی عزیزم الهی این لحظه براتون پیش بیاد واقعا وقتی بی بی چک مثبت شد بچه های نی نی سایت بیاداوردم که خدا دل شادتون کنه الهی امین