2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045265 بازدید | 684441 پست
نمیدونم والله من مرکز امید رفتم و راضی هستم ولی مطب اگه دکترهاش خوب باشند قطعا وقت بیشتری میگذارند ب ...

تشکر عزیز💞

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی مبارکت باشه  میشه بگی قبل انتقال چی کارا کردی و چیا خوردی؟

سلام عزیزم.ممنونم.ان شاالله قسمت همه منتظرا.

من چه قبل انتقال و چه قبلش میوه و سبزی و البته آب فراوون میخوردم.غذاهای پروتئتی مثل گوشت گوسفند گاهی.همینطور بعدش غذاهای نشاسته دار.نمیدونم نشاسته واقعا تاثیر داره تو لانه گزینی یانه.ولی من ترجیح دادم بخورم.

خدایا شکرت  
الهی فدات بشم پناه جان خیلی روزای سختی بود این ۱۵ روز ، واقعا سخت بود ممنونم از لطفت عزیرم لایق باش ...

خداروشکر دیگه تموم شد روزای سختی و نه ماه دیگه به سلامتی نینیت بغل میکنی 

نوشین جان یه سوال داشتم اسم امپولی که میدن تا تخمک ازاد نشه چی بود؟

سلام زینبی جون خوب هستین عزیز تو مقاله جاما که چند ماه پیش گفته مصرف متفورمین برای کسایی که پلی کیست ...

عزیزم با صرف مقاله نباید به این نتیجه برسی، منم پلی کیستیک بودم ولی اصلا حتی به دکترم پیشنهاد متفورمین رو ندادم، گفتم خودش میدونه تجویز کنه یا نه

من کاملا درک میکنم دوست داری تمام تلاشت رو بکنی مامان بشی ولی دیگه از بابت میکرو خیالت راحت باشه و به دکترت اعتماد کن، نهایت ازش بپرس تا ذهنت در گیر هم نباشه 

بابت اون سقط هم خیلی متاسفم ولی علتش به احتمال زیاد محتوای ژنتیکی نامطلوب اون زیگوت (جنین) بوده

سلام زینب جون  یه سوال در رابطه با این دوستمون یعنی داروهای میکرو باعث ایجاد میوم شدن؟یا ممکن ...

سلام عزیزم من علت اون مشکلات رو نمیدونم ولی بله گاهی داروهای کمک باروری باعث ایجاد میوم میشه 

تو سیکل انتقال چون قبلش ال دی و بوسرلین یا دیفرلین و... میدن باعث میشن یائسگی موقت القا بشه و پریود ساختگی چرا؟ چون دکتر میخواد کنترل سیکل رو دست خودش بگیره 

اگر فولیکول و تخمک باشه اون وقت کنترل دوز استرادیول سخت میشه و زمان مناسب انتقال معلوم نیست ولی این جوری با شروع پروژسترون بعد از رویت ضخامت مناسب زمان دقیق و مناسب انتقال جنین معلوم میشه

کلا با اون یائسگی موقت قصد شون بالاتر بردن آمادگی رحم برای پذیرش جنین هست

بخدا آنقدر ناراحتم که حتی خدا هم نمی دونه... یعنی همون استرادیول باعث شده تخمکهام اینطور شن؟؟ همش می ...

عزیزم فدات شم من گفتم که اصلا تو سیکل انتقال نباید فولیکول غالب وجود داشته باشه، چرا هنوز نگرانی 

برای من و تمام افراد دیگه هم فولیکول نیست، اصلا قبلش دارو میدن که فولیکول نباشه 

عزیزم میدونم ناراحتی همین باعث شده هر چی توضیح میدم متوجه طبیعی بودن امر نشی

دکتر سونولوژیست هم چیزی که میبینه گزارش میده ولی تفسیر نهایی با دکتر زنان هست که اشراف داره چی بهت داده

حالا پاشو برو یه شکلاتی چیزی بخور یا آب بخور و خدا رو شکر کن به ذخیره و اینا ربطی نداره

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم صبحت بخیر

من شنبه با دکترم ویزیت شدم روز یازدهم سیکلم بود....تخمدان راستم سایز فولیام از سیزده تا هجده بود ...چپم تقریبا همینطور ولی الان اصلا دیگه درد ندارم ...میگم نکنه ازاد شدن؟؟؟؟امپول ستروتاید بهم نداده ...خ نگرانم ....چهارشنبه وقت پانکچرمه

سلام دوستان صبحتون بخیر یه سوال دارم کسایی که امپول برای پانکچر زدن همگی زیر دلشون گاهی تیر میکشید و درد میگرفت؟ اخه من شروع کردم و خیلی درد میگیره زیر دلم میخواسم بدونم این طبیعیه؟ ممنون میشه ج بدید 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام خانوما
میشه لطفا راهنمایی کنید
من جنین فیریز دارم و الان دارم ال دی مصرف میکنم
بشدت معده درد میشم با خوردن ال دی
کسی راهکاری بلده که عوارضش کم بشه؟
یا اصلا کسی مثل من هست که به ال دی حساس باشه؟

اخ فدای ضربانش😍😍خداروشکر😘😘😘

قربونت😙😙😙 انشاالله برای فندق خودت❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره دقیقا ولی خیلی حساسه اذیت میشم ...من تیر انتقالم منفی شد مرداد ططبیعی باردارشدم از ۸تا تخمک ۶تاج ...

قربونت برم ممنون, چه خوب که معجزه شده وطبیعی مامان شدی. 😍😍

ایشالله منم اینبارنتیجه بگیرم توکل برخدا