2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
خاهر بپرس آزمايشم چي شد 😢😢😢منفي شدم خيلي داغون شدم خيلييييي

خیلی سخته من با پوست و گوشت و استخوون درک کردم تا لب پرتگاه رفتم و برگشتم حالت رو عجیب درک میکنم

منم اولش بهم ریختم اما هفته دوم آروم بودم سپردم به خدا و دوباره با اعتماد بیشتری توکل کردم

ببین هیلی از بچه ها چندین بار منفی شدن و باز بلند شدن و از اول شروع کردن ماهاکه اول راهیم هنوز

دفعه چندم بود؟

این سری زمینی برگرد بعد انتقال ، فشار منفی هواپیما توی ارتفاع ممکنه نتیجه معکوس بده

خداروشکرررر خیلی به فکرت بودم نوشین.مبارکت باشه الهی بسلامتی به دنیا بیاد بحق پنج تن..قابل دونستی دع ...

ممنونتم عزیزم که جویای احوالم بودی 

مرسی بابت دعای قشنگت عزیز دلم

لایق باشم حتما دعا میکنم از ته دلم میخوام با اولین مرتبه مامان بشی عزیز دلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادن جونم نمیدونی من امروز چه حالی بودم تو سونو گرافی هرکی رنگ و روم رو میدید و جریان رو میفهمید میگ ...

عزیزم، میفهمم چی میگی خودم هرسری میرم کلی استرس دارم، خداروشکر که دلت شاد شد😙😙😔

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
میدونم عزیز دلم. به قول زینبی بابا به دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی. اگر اشتباه نکنم ساک رو پنج ه ...

عزیزم شما هم مام بودی با دکتر نصر؟ من ۱۷ شهریور انتقال داشتم ۷ مهر وقت دکتر دارم اون موقع ساک دیده میشه؟

ممنونم عزیزم ایشالا قسمت شما وهمه ی دوستای منتظر بشه 

مبارکت باشه عزیزم

منم امروز رفتم سونو، خداروشکر همه چی خوب بود

میگم ضربان قلب جنین نرمالش چقدره؟ برای من 186 بود بالا نیست خیلی؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ملیکا جون بهت بگم فردا هم بری جواب آز بتای دومت عالی باشه بازم خیالت راحت نمیشه باور میکنی؟ بعد میگی ...

دقیقا مثل من، منکه روز ۱۰ انتقال آزمایش دادم خدا رو شکر مثبت بود بعد روز ۱۲ دادم بتا خوب بالا رفته بود حالا می خوام فردا که روز ۱۴ میشه باز ازمایش بدم. با خودم میگم تا هفته دیگه که برم دکتر از اون تو بی خبرم یعنی در چه حالن؟ 😂😂😂  خلاصه پاک خل و چل شدم

وااااااااااای خدانگذره از سونو اولیه. پدر منو درآورد گفت با دقت ۹۵ درصد این به درد نمیخوره آمپولا رو ...

نوشین جونم باور کن این دو هفته منم هم پای تو استرس کشیدم ولی دلم روشن بود خدا رو هزاران مرتبه شکر عزیزدلم انشالله که خدا برات حفظ(شون) کنه و سالم بغل بگیری...بازم تبریک مامان مهربون😘😘💗💗

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنونتم عزیزم که جویای احوالم بودی  مرسی بابت دعای قشنگت عزیز دلم لایق باشم حتما دعا میکنم از ...

نوشین جون فردا میرم داروهای پانکچرمو بگیرم دعا کن همه چی خوب پیش بره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نوشین جون فردا میرم داروهای پانکچرمو بگیرم دعا کن همه چی خوب پیش بره

الهی دورت بگردم از اول راه با ایمان و توکل قدم بردار بسپار بخدا.

این مسیر خیلی سخته نباید حالا حالا ها خسته بشی باید قوی باشی. من که کامل یک هفته ریختم بهم جوری که دیدم ایمانم فقط سر زبونم بوده و به درد عمه ام هم نمیخورده چه برسه به بتدگی خدا 

الهی این مسیر سخت به اذن خدا برات هموار باشه