2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست

بچه ها دوستم روز ۱۰ انتقاله، البته دیروز از داده بتاش مثبت شد، عصری لک قهوه ای دیده، لازمه شیاف یا امپول پروژس رو اضافه کنه؟ 

دوبارا میگه الان نیم ساعت پیش هم یه لک کوچولو قهوه ای دیده 

کمک بدین راهنماییش کنم

اسپرین و انوکستم داره

@زینبی_بابا    

خواهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ماه پیش کاریوتایپ انجام دادم. نفری پونصد هزار، با همسرم شد یک میلیون. البته بیمه البرز پولشو میده ...

ببخشیداسم فاکتوراشوداری؟ من بدم بنویسن واسم. چون فقط ازمایش ایمنی گفتن600ندادم یکبارکی اینوبدم. 

چه خوب ولی من بیمه ندارم اینجوری ازادمیشه یعنی؟ 

ای جانم اره والله راست میگی اینبارهمش بخودم میگم من فقط وفقط باتوکل وایمان بخدا وتوسل ایمه مادرمیشم. ...

اصلا به نتیجه فکر نکن. استرس نداشته باش، اینا همه اش سم واست. فقط به چیزای خوب فکر کنم. اصن فکر کن الان مادر شدی، باهاش حرف بزن، غذا بده، لالایی بخون، هرچیزی که احساست رو خوب میکنه، حالت رو خوب میکنه. ما لایق مادر شدن هستیم.  

کار خوبه خُــدا درست کنه  
متاسفم عزیزم .....انشاالله خدا به دلت ارامش بده و معجزه خدا شامل حالت بشه عزیزم مشکلتون چی بود؟بار ...

ممنون عزیزم

من دو سال هست که اقدام کردم و از اول زیره نظره دکتر پاکروش هستم.تو آزمایش ها و عکس رنگی مشکلی نداریم.ولی تو آزمایش کاریوتایپ تو یک کروموزوم من دچار نقص هستم که می تونه باعث سقط و یا ناباروری بشه.به همین دلیل میکرو کردم ولی از اون جاییکه سنم ۳۷ سال هستش و ذخیره تخمکم هم خیلی خوب نیست فقط دو تا جنین داشتم و از اون ها هم جواب نگرفتم

اصلا به نتیجه فکر نکن. استرس نداشته باش، اینا همه اش سم واست. فقط به چیزای خوب فکر کنم. اصن فکر کن ا ...

اره انشالله ما مامان میشیم اونم مامان های مهربون که قدربچه هارومیدونیم. 😍😍😍

مرسی عزیزم خیلی ارامش گرفتم باحرفهات انگارمغز راحت میشه. 🤗🤗🤗

بچه ها دوستم روز ۱۰ انتقاله، البته دیروز از داده بتاش مثبت شد، عصری لک قهوه ای دیده، لازمه شیاف یا ا ...

عزیزم آسپرین قطع کنه اگه لک یا خونریزی داره چون آسپرین رقیق کننده خونِ من خونریزی ک داشتم ی آمپول پرژسترون اضاف کردن برام و آسپرین رو قطع کردن اما روز دهم فک میکنم لک طبیعی باشه برای بعضیا پیش میاد با دکتر تماس بگیرید راهنماییتون میکنه

اره انشالله ما مامان میشیم اونم مامان های مهربون که قدربچه هارومیدونیم. 😍😍😍 مرسی عزیزم خیلی ارام ...

خوبی ما آی وی افی ها اینه که میدونیم بچه هامو کی میان توی دلمون.

من انتقالم با سونو بود، خودم صفحه سونو رو میدیدم، اینقدر ذووووق کردم‌ خدایا سپاسگزارم، خداجونم شکرت شکرت شکرت

تنفس شکمی انجام بده. از بینی نفس عمیییییق بکش سه ثانیه نگه دار،بعد از دهان آروم بده بیرون. ده بار پونزده بار هر شب قبل از خواب انجام بده‌. بادوم شبها بخیسون توی آب، فرداش پوستشو بکن، روزانه سی تا دونه. سلنیوم داره، کمک میکنه به بارداری، خوابت رو تنظیم کن، شبها زود بخواب و صبح ها زود بیدار شو.قند و شکر و شیرینی های غیر طبیعی، استرس ممنوع ممنوع ممنوع اینا خیلی تاثیر داره.

کار خوبه خُــدا درست کنه