2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684445 پست
بچه ها عرق نعنا ضرر داره؟ داشتم میمردم مجبور شدم بخورم حالا ترس برم داشته پشیمونم😭 دلم آروم نداره

اووه عرق نعناخوردی؟ دختراینجورمواقع نخور بجاش یه دوتا قرص دایمیتکون جویدنی میخوری انشالله ضرر نکنه نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ممنون من دکتر اولم عارفی بود که متاسفانه خیلی خیلی منو علاف کرد و کلی هزینه کردم باهاش و نتیجه ...

خدا رو شکر مثبت شدید

انشالله بسلامتی و خوشی دوران بارداری رو طی کنید و فرزندان سالم و صالح خدا بهتون هدیه میده

بچه ها لطفا بیاید بگید چکارایی کردید بعد از انتقال ک مثبت شدید من روز چهار پریودی ام وارد سیکل انتقا ...

کار خاصی انجام نده فقط استرس و اضطراب نداشته باش، 

کار سنگین نکن، جاروبرقی و دستمال کشی و بار بلند کردن نداشته باش..

توکل کن به خدا

آخه من این دوماه با روزی دوتا لتروزول تخمکام اندازش میرسه به ۱۴ و اینا یه دکتره میگفت ذخیره تخمدانم ...

اگه ذخیره تخمک پایینی داری زودتر برو برای فریز تخمک، داروهای ای یو ای خودش تخمدان رو ضعیف میکنه و از ذخیره تخمک کم میکنه

بچه هاخیلی دعاکنید دلم گرفته... خدالعنت کنه ادم بدذات وکثیف رو...  یکی توروی خودم گفت الهی بی ...

عزیزم آرامش رو حفظ کن. با دعای گربه سیاه بارون نمی باره. به چیزای خوب فکر کن. اصلا حالت رو بد نکن. مثبت اندیش باش.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
عزیزم آرامش رو حفظ کن. با دعای گربه سیاه بارون نمی باره. به چیزای خوب فکر کن. اصلا حالت رو بد نکن. م ...

چشم ممنون عزیزم فقط نشستم صلوات فرستادم. خداخودش به هممون رحم کنه انشالله ومادربشیم ویک تودهنی بزرگ بشه برای همه بدخواهان. 

مرسی گلم ازدلداریت خیرببینی. 😘😘😘

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم