2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
سلام مهگل جان عزیزم منم داشتم ال دی میخوردم پریروز تموم کردم هنوز پریود نشدم منتظرم پری شم برم داروه ...

عزیزم من هنو تموم نشده یه هشت تایی تقریبا مونده و 9نوبت دارم رویان برای سونو خواستم از بچه ها بپرسم ببینم چند روز بعد قطع پری اومده اخه من شهرستان این مرخصی گرفتن شوهرم شده استرسی برای من 

عزیزم من هنو تموم نشده یه هشت تایی تقریبا مونده و 9نوبت دارم رویان برای سونو خواستم از بچه ها بپرسم ...

باز اگه دوستان دیدن پیامتونو جواب میدن عزیزم 

انشالله که موفق باشی استرس هم نداشته باش انشالله که خیره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از پانکچر اومدم 28 تا تخمک داشتم، دل درد دارم خيلي، خانمها چکار کنم دل درد و علائمم برطرف بشه؟؟

به به چه عالی انشاءالله همشون برات جنین تپلی و مپلی بشن آب زیاد بخور دوغ شوهر سفیده تخم مرغ و

در کل پروتئین زیاد بخور 

دکترت که نگفت هایپر شدی؟؟ 

سلام خانوما ، دوست شوهر من داروسازه و تو داروخانه اس ، برگشته به شوهرم گفته اصلا تو این موقعیت دنبال ...

سلام نه عزیزم من یکی گرفتم خودم ازداروخانه معتبر تاریخشم روشه زمان داره بگردبخر ارزش داره

مرسی عزیزم ایشالله برای شما هم دفعه دیگه مثبت میشه فقط این از من به تو نصیحت اصلا اصلا دست از تلاشت ...

چه خوب عزیزدلم بیابه همسرمن بگواین تازه دفعه دوم ای وی افمونه ازالان هی میگه دیگه بعدش قطع کن هرچی صلاحه گیرنده. 😭😭

بچه ها من فکر میکردم بتا مثبت شه دیگه خیال آدم تا حد زیادی راحت میشه. تو آی وی اف انقد بعدش سخت پیش ...

نه عزیزم طبیعی هم همینه من بچه اولم از زمان اقدام پریودام بهم ریخت برای همین ۷ روز که عقب افتاد سک کردم تا وقت کنم بی بی چک بگیرم شد ۱۰ روز بعدشم دیگه وقت دکتر گرفت رفتم سونو کرد هفته ۶ بودم اما تا دو هفته بعدش که قلب تشکیل بسه کلی استرس داشتم

سر قبلی که باز طبیعی بود و قلب تشکیل نشد تا هفته ۱۰ هر روزش مردم و زنده شدم با هر سونو که میگفتن قلب نیست کلی گریه میکردم 

الانم که منتظرم اگر خدا بخواد شوهرم رضایت بده برم تو سیکلivf

هرچند دندونام رو بخوام دریت کنم فکر کنم دوماه کار داره

بچه ها لطفا بیاید بگید چکارایی کردید بعد از انتقال ک مثبت شدید من روز چهار پریودی ام وارد سیکل انتقال شدم دکتر بهم استرادیول والترات.آ اس آ.فولیک اسید. ویتامینd1000.فرتیل سی ام داده دارم مصرف میکنم دفعه قبلم ک مثبت شدم داروهام همینا بود اما نمیدونم بعد انتقال چکار باید بکنم