2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045393 بازدید | 684464 پست
سلام دوستان کسی بتازگی بیمارستان بهمن پانکچر کرده میخوام هزینش بدونم هرچقد زنگ میزنم بیمارستان کسی ج ...

من دکتر سحرخیز تو بیمارستان بهمن بودم. مرداد پانکچر کردم. پنج و نیم دستمزد دکتر، یک تومن هزینه جنین شناس، دویست و پنجاه هزار تومن هم هزینه بیمارستان، یعنی در کل روز پانکچر شش میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومن دادم. هزینه انتقال هم که جداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت گلی، البته آزمایش های ایمنی بعد از سه انتقال منفی تازه قابل تفسیر میشه ولی انعقادی تا حدودی م ...

اع چه خوب واقعاتواطلاعات خیلی خوبه یک دکترواقعی هستی تو, مرسی چه اطلاعات خوبی دادی ممنون نمیدونستم به دردم میخورن.بنظرت تازه بازم نوشتن ازمایش برم بدم? یاندم؟ چون خودم گفتن بنویسن خخخ الان دیدم خیلی گرون درمیاد500-600

آهان، پس حتما به دکترت هم بگو عزیزم چون کلا تنها مکمل مجاز تا هفته 12 فولیک اسید هست، بقیه رو اگر ک ...

باشه عزیزم مرسی حتما می پرسم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نمیدونم میخواهی یک بار زنگ بزن... من چون کاری برام پیش نیومد تماس نداشتم این رو هم روز انتقال دادند ...

ممنون عزیزم، دیشب داخل تلگرام جواب دادن

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من چندین نفر رو میشناسم که تو مراکز دولتی آی وی اف کردند و همون بار اول گرفت... و اینکه چون مراکز دو ...

چی بگم عزیزدلم توکل برخدا ازسری قبلی که منفی شدم ترس وجودم گرفته موندم چیکارکنم. 

جانا سخن از زبان ما میگویی! منم شبا تهوعم بیشتر میشه وزن هم کم کردم چون اشتهام رو از دست دادم. همسر ...

من چند وقتی بود اخر شبا خیلی دلشوره و سوزش معده داشتم .دکتر به من مکمل داده ولی من نمیخورم همون فولیک اسید تنها رو مصرف میکنم .ی کپسول گندس حس میکنم موقع خوردنش میخوام بالابیارم قطعش کردم .اسمش کالمرز فک کنم 

بچه هاخیلی دعاکنید دلم گرفته... خدالعنت کنه ادم بدذات وکثیف رو... 

یکی توروی خودم گفت الهی بی بچه باشی. 😭😭😭😭

خدا نگذره ازادمهای بد من حالم بده دعاکنید

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم