2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684446 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ديروز زنگ زدم داشت سمت انديشه بود شمارش اينه خاستي زنگ بزن ببين هنوز دارن  ٦٥٥٠٦١٥٧

خخخ وای بیایه جوک بگم بهت. 😂😂زنگ زدم میگم پن گونال اف دارین؟ میگه ارایشیه؟ 😐😐

میگم نه بابا امپول هورمونیه, میگه پس لطفاساعت10زنگ بزنید. 😂😂😂😂

گفتن ارسال نداريم اصلا و بايد حضوري بياي  من ٧٥ واحدي فعلا دارم  گفتم خاستم دوباره تماس ...

اهان اره ارسال که ندارند منم مجبورم همسرموبفرستم یبارکی بره. بخره خودشم باید با هواپیما بیاره چون یخچالیه دیرنشه

خخخ وای بیایه جوک بگم بهت. 😂😂زنگ زدم میگم پن گونال اف دارین؟ میگه ارایشیه؟ 😐😐 میگم نه بابا امپو ...

😂😂😂😂😂يا خدا بگو بيا من برم جاي تو بشينم والا اطلاعات ما از اونا بيشتره. 

زود زنگ زدي ديرتر زنگ بزن 

اهان اره ارسال که ندارند منم مجبورم همسرموبفرستم یبارکی بره. بخره خودشم باید با هواپیما بیاره چون یخ ...

آره زنگ بزن داشتن سويع برو بگير 

تو جواب سوال منو ميدوني :

ستان اگر كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم: 

من تو سيكل پانكچرم و اين ماه الددي خوردم و سه شنبه آخرين قرص ال دي خوردم امروز از لكه بيني يه مقدار بيشتر شدم ميخاستم ببينم امروز رو ميتوتم جز روز اول حساب كنم يا نه بايد كامل خونريزي اتفاق بيفته؟ 

بعد من بايد آمپولاي پانكچر. شروع كنم و امروز يه سفركاري ضروري پيش اومده واسم با هواپيما بايد برم 

ميخاستم ببينم به جاي ساعت ٦ بعدازظهر ساعت ١٢ ظهر آمپولمو تزريق كنم اشكالي به وجود مياد؟ روزاي بعد همون ٦ بعد ازظهر بزنم و امروز استثنا ١٢ ظهر بزنم . 

توروخدا هركي ميدونه راهنماييم كنه نميدونم بايد چيكار كنم مركز هم جواب نميدن

اهان اره ارسال که ندارند منم مجبورم همسرموبفرستم یبارکی بره. بخره خودشم باید با هواپیما بیاره چون یخ ...

اجازه ميدن داخل هواپيما ببري ؟ من امروز سفر كاري دارم ساعت ١ پرواز دارم آمپول رو ميزارن ببري داخل هواپيما؟؟ هاش ام جي چي ميزارن ببري؟ 

خيلي سردرگمم نميدونم چيكار كنم 

بزنم امروز يا ببرم همراه خودم همون ساعت ٦ بزنم . 

آره زنگ بزن داشتن سويع برو بگير  تو جواب سوال منو ميدوني : ستان اگر كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ...

عزیزم اخه از روز اول شروع میکنی؟ 

اگر اره نه این روز اولت نیست بایدکامل خونریزی بکنی بعداخه الان لکه بینی هست

اجازه ميدن داخل هواپيما ببري ؟ من امروز سفر كاري دارم ساعت ١ پرواز دارم آمپول رو ميزارن ببري داخل هو ...

والله اینشومن دقیق نمیدونم میخوای زنگ بزن اطلاعات پروازبپرس بنظرم ببینن که امپوله ولازم بزارن حالا دیگه مجبوریم منم بخرم بایدبیاره والا12ساعته تامشهدخراب میره. 

بنظرم بزار بعدبزن

عزیزم اخه از روز اول شروع میکنی؟  اگر اره نه این روز اولت نیست بایدکامل خونریزی بکنی بعداخه ال ...

آره از روز اول بايد شروع كنم 

ببخشيد بخشيد معذرت ميخام روي نواريهداشتيم يه مقدار كثيف ميشه يعني اين حساب نميشه؟ 

آره از روز اول بايد شروع كنم  ببخشيد بخشيد معذرت ميخام روي نواريهداشتيم يه مقدار كثيف ميشه يعن ...

اهان اگر روز اوله صبرکن ازفردا بزن چون اینطوری واست مشکلیم نمیکنه وکامل پریودبشی بهتره وهمچنین زمانشوبایددقیق بزنی چون من یکباراشتباهی زدم سهوا کلی دعوام کردن

برای چی عزیزم؟؟؟؟ از کجا شنیدی خوبه؟؟  اگر دکتر نگفته نیازی نیست

از جایی نشنیدم گفتم شاید خوب باشه چون الان میخورم بعضی روزا بخاطر فیبروکیستیک واسه همین پرسیدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏