2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
من شهرستانم . خیلی دوست داشتم بیام تهران اما بخاطر هماتوم میترسم و همینجا میرم

شما هفته چندم فهمیدید هماتوم دارید؟خونریزی دارین یانه سایزش چقده؟استراحت مطلقین یا نسبی؟ببخشید اینقد سوال میکنم اخه منم هماتوم دارم

من داروهارو شروع کردم بعد که روز پانکچر مشخص شد دکتر برام تست کرونا نوشت  اما این سری برا انتق ...

پس از همه میگیرن 

انشالله که موفق باشی گلم🥰 فردا انتقال داری به سلامتی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم  منم بار اولمه  ۲۰ تا تخمک داشتم که ۱۰ تاش جنین شد چهار روزه فریز کردن ...

انشالله که به سلامتی انتقال میدی و با اولین انتقالت مامان میشی گلم

چرا تعداد جنین ها نسبت به تعداد تخمک هات کم بوده؟ نصف تخمک ها چی شدن پس؟؟

مشکل از ضعیف بودن اسپرمای همسرمه

شما مشکلتون چیه عزیزم؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
شما هفته چندم فهمیدید هماتوم دارید؟خونریزی دارین یانه سایزش چقده؟استراحت مطلقین یا نسبی؟ببخشید اینقد ...

من از هفته پنج لکه بینی داشتم و هفته هفتم خونریزی شدید حتی از پریودی بیشتر اون موقع که رفتم سونو اورژانسی گفتن هماتوم داری 0.25سی سی بود دوباره دیروز رفتم سونو دیگه اندازه رو نگفت ولی گفت یکم هست . کلا استراحتم فقط برای دستشویی پامیشم . غذامو رو تخت میشینم میخورم . حموم هم هر ۵ روز میرم . اونم سریع گربه شور میکنم میام بیرون . امروز هم دکترم گفت تا هفته ۱۲ به استراحتت ادامه بده تا تکلیف هماتوم مشخص شه این میزان باقی مونده یا جذب میشه یا دفع . من هنوز لکه بینی رو دارم . شما وضعیتتون چطوره ؟ راستی تا هفته قبل هم خیلییی درد داشتم الان دردهام کمتر شده . همش زیر شکمم حالت انقباض و حس پریودی داشتم

من از هفته پنج لکه بینی داشتم و هفته هفتم خونریزی شدید حتی از پریودی بیشتر اون موقع که رفتم سونو اور ...

من هفته هفت رفتم برا قلبش دکتر گفت هماتوم به اندازه 7*14داری بعد ۹ روز دوباره رفتم شده بود۱۰*۱۵من فقط درد شکمی دارم لکه بینی ندارم به من گفت دیگه تا ان تی نیا سونو . دردام خیلی منو بهم میریزه زیر دلم یا بالای شکمم دردش مثل پریودی نیس مثل تیر کشیدن و دردی که ببخشید ببخشید موقع اسهال داریم اونجوریم . من الان نه هفته و ۴ روزم شما چی؟من خیلی بابت این نگرانم .شما هم راستی انتقال دادین یا طبیعی بوده؟ 

من هفته هفت رفتم برا قلبش دکتر گفت هماتوم به اندازه 7*14داری بعد ۹ روز دوباره رفتم شده بود۱۰*۱۵من فق ...

من هشت هفته و چهار روز . بارداری طبیعی برای من یک رویاست😄😄 بعد از چندین بار انتقال و پانکچر خداروشکر تا اینجا رسیدم . اون دردها فکر میکنم بخاطر همون هماتوم هست برای خیلی ها جذب میشه و خونریزی ندارن نگران نباش . خونریزی خیلی بده آدم سکته میکنه . من الان به شدت تهوع دارم دیگه امروز دکترم گفت قرص ضدتهوع رو تا روزی ۳تا هم میتونی بخوری ولی غذاتو حذف نکن باید بخوری . من دو کیلو کم کردم تا الان 😐 تا آب میخورم حالت تهوع میگیرم 

گونال اف مثل سینال اف قلم نیست؟؟ پودره ؟ ۷۵ واحدی هستش؟

۷۵ واحدیش قلم نیست. اما دوزهای مختلف داره، ۳۰۰ واحدی و ۴۵۰ واحدی هم داره. اگه اشتباه نکنم ۹۰۰ واحدیشم داره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من هشت هفته و چهار روز . بارداری طبیعی برای من یک رویاست😄😄 بعد از چندین بار انتقال و پانکچر خداروش ...

الهی به سلامت بغلش کنی. من تهوع ندارم اما خیلی اشتهام کم شده ومعدم میسوزه من ۳ کیلو کم کردم😥حالت تهوع خیلی بده من گاهی وقتا اینجوری میشم ولی زیادنیس.چقد دوران بارداری سخته هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری باشه همیشه وقتی نگرانی های زنای باردارو میدیدم میگفتم نگرانیت الکیه دیگه بچه داری مگه میخواد چی بشه من ارزوم اینه فقط باردار بشم بقیش دیگه نگرانی الکی اما الان درک میکنم .هر روز به اندازه ی سال میگذره 

سلام عزیزم خوبی؟رفتم صب انجام دادم بخدا اصلا اونی نیود ک بقیه میگفتن نمیدونی چقد حرفات بهم انگیزه دا ...

ببخشید شما خراش رحم رو بدون بیهوشی انجام دادی؟ توی مطب؟؟

کار خوبه خُــدا درست کنه  
۷۵ واحدیش قلم نیست. اما دوزهای مختلف داره، ۳۰۰ واحدی و ۴۵۰ واحدی هم داره. اگه اشتباه نکنم ۹۰۰ واحدیش ...

یعنی برای منکه روزانه ۱۵۰ واحد سینال اف تجویز شده میتونم دو تا گونال اف ۷۵ واحدی بزنم ؟

خانوما هیچ کدومتون بعد پانکچر صورتتون دونه های قرمز نزد و هیچ حساسیتی ندادین ؟

من هایپر هم شده بودم دور لب حساسیت شدید پوست پوست  شده بود میسوخت  با پریودی رفع شد. 

خدایا شکرت