2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
عزیزم این داروخانه ای که گفتین دوستان گفتن داروخانه شکوهی زاده تو قرچک گونال اف دارن، قرچک جزو تهران ...

ببین قرچک سمت ورامینه اما راستش دقیق نمیدونم کجاست. ببین شماره داروخانه رو از تو نت پیدا کن بزنگ آدرس دقیق بگیر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلم کامل تر نیست سلفری، دقت بالاتری داره  و خب خیییییلی گرونتر هست  من غربال اول رو ان ...

چقده هزینه اش ؟ من فکر کنم وسواس فکری هم پیدا کردم . انقدر که تو این راه استرس بهم وارد شد دیگه کم کم دارم خل میشم . رفتم پیش پزشک و تشکیل پرونده دادم وقتی خوند گفت خوب مریض پرماجرا ... واقعا بعد از این همه انتقال و پانکچر و عمل و ... میشیم پرماجرا . تا آخر مهرماه هم استعلاجی گرفتم که نرم سرکار . انقدر استعلاجی رو پر و پیمون نوشت خنده ام گرفت😄😄

عزیزم دکتر علیرضایی اسفندیا فروردین امسال زایمان کرده.بعدیکی دوماه استراحت یعنی خرداد ماه رفت مام.من ...

چه پزشک نازنینی هست. من منتظرم تا وقت غربال بشه عزیزم. چه جالب نمیدونستم.

نه عزیزم. به من گفت غربال رفتی از دکتر سونو بپرس ببین نیاز به سلفری هست یا نه؟ اما به خاطر سن توصیه ...

من و شما غربالگریمون تو یک روزه . انشالا دوران خوبی رو بگذرونیم . من آخرین پریودیم ۳۰ تیر بود فکر کنم شما چند روز جلوتر از من هستید

آره لی لا جان  چون تو سل فری فقط سه تا سندروم تری زومی 13،18 و 21 بررسی میشه  ولی تو سون ...

مرسی عزیزم. یعنی غربال دوم فقط آزمایش هست؟ یا سونوی آنومالی به اضافه آزمایشش همون غربالگری دوم هست؟

من و شما غربالگریمون تو یک روزه . انشالا دوران خوبی رو بگذرونیم . من آخرین پریودیم ۳۰ تیر بود فکر کن ...

عزیزم دکتر گفت بری سلفری ؟ چند سالته؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من و شما غربالگریمون تو یک روزه . انشالا دوران خوبی رو بگذرونیم . من آخرین پریودیم ۳۰ تیر بود فکر کن ...

من 27 تیر بودم عزیزم. آره غربالم 21 مهر هست. کجا میری سونوی غربالگری رو؟ من همون مرکز مام پیش دکتر نوشین محمدی وقت گرفتم

پس امروز برم بیمارستان خودسون سونو میکنن دیگه؟

عزیزم اگر گرگان هستی مرکز رادیولوژی ایزدی خیلی خوبه و حتما با دکتر لیوانی سونو شو . من سالهایی که گرگان بودم اونجا میرفتم و کیست اندومتریوزم رو ایشون اولین بار بهم گفتن . پزشک خیلی خوبیه . ایزدی زود هم نوبت میده خصوصا موارد اورژانسی

من 27 تیر بودم عزیزم. آره غربالم 21 مهر هست. کجا میری سونوی غربالگری رو؟ من همون مرکز مام پیش دکتر ن ...

من شهرستانم . خیلی دوست داشتم بیام تهران اما بخاطر هماتوم میترسم و همینجا میرم 

عزیزم دکتر گفت بری سلفری ؟ چند سالته؟

پزشکم نگفت خودم پیشنهاد دادم . ۳۳ سالمه . بعد از اینکه گفتم گفت برو سونو جواب و بیار اگه نیاز به آمینوسنتز نداشتی برو سلفری . فکر کنم زیتدی وسواس به خرج دادم 😐

پزشکم نگفت خودم پیشنهاد دادم . ۳۳ سالمه . بعد از اینکه گفتم گفت برو سونو جواب و بیار اگه نیاز به آمی ...

اره بابا ول کن وقتی جواب خوبه دیگه لازم نیست فقط غربالگری انومالی میری حساس نباش انقدر سنتم که بالا نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم تو اسنپ که میری سوییت های زیادی با قیمت مناسب زده ولی نمیدونم اشپزخونه داشته باشه یا نه لطفا ...

عزیزم من اصفهان باید برم شما تهران میرید درسته؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم اگر گرگان هستی مرکز رادیولوژی ایزدی خیلی خوبه و حتما با دکتر لیوانی سونو شو . من سالهایی که گر ...

الان دارم میرم بیمارستان صیاد شیرازی اگه گفتن هیچی نیس دکترم گفت شنبه بیا سونو بنویسم حتما میرم اونجا دکتر دیروزی اصلا لوله ها رو خوب بررسی نکرد مرسی عزیزم