2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست

@زینبی_بابا  
سلام زینب جونم🌸 

ممنونم که همیشه وقت میزاری و سؤالای مارو جواب میدی 

انشاالله که عاقبتت بخیر باشه🙏🏽

اول مهر به امید خدا و دعای دوستای خوبم میرم برای سونو قلب

با مرکزی که بودم دیگه نمیخوام ادامه بدم

میشه در حقم لطف کنی و چند تا دکتر خوب و متعهد وباوجدان بهم معرفی کنی برای تحت نظر بودن تا زایمان

برای بارداری های پرخطر 

ممنونت میشم💗💗💗💗💗💗💗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا   سلام زینب جونم🌸  ممنونم که همیشه وقت میزاری و سؤالای مارو جواب میدی&nbs ...

موری جون ایشالله صدای قلب نازشو میشنوی و دلت گرم میشه...منم نمیخوام با ابن سینا ادامه بدم...میشه اگر زینبی جون جوابتونو داد و دکتر معرفی کرد به منم بگین...دکتری که بدونه داروهامونو کی کم و زیاد کنه🌸🌸🌸

وای چ بد، اصلا نمیدونستم.

نگران نباش ،برای شما بالا نیست ،خوبه ،حتی مال من 9/5 بود ،دکتر محیطی گفت خوبه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسي عزيزم، لطف ميکني، من تنبلي تخمدان دارم بخاطر همين دکتر گفت بهت زياد دارو نميدم. انشالله شما هم ...

منم تنبلی دارم عزیزم ومتاسفانه هیچ نمیدونم دردم چی به چیه دکترام موندن تو وضعیت من. هم تنبلی وpcod ازطرفیم ذخیره ام1/5.😂😂😂

زخیرت چند بود امپول چی زدی 

۳بود.بد نبود ذخیرم

امپول کارما اف اس اچ.هاش ام جی

روز ۱۲به بعدم ستروتاید 

امشبم بهم دکاپپتیل داده که هیچجا خارجی نداشت ایرانی گرفتم واریوپپتیل 

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای
موری جون ایشالله صدای قلب نازشو میشنوی و دلت گرم میشه...منم نمیخوام با ابن سینا ادامه بدم...میشه اگر ...

مرسی مامان تی تی مهربونم

چشم حتما بهت خبر میدم 

انشاالله بارداری سالم و با آرامشی داشته باشی عزیزم🙏🏽🙏🏽🙏🏽

@زینبی_بابا    

عزیزم روز 28 انتقال جنین سه روزه ام شش هفته و دو روزمه بارداری کلا منتفی دیگه درسته؟ حداقل یه ساک کوچولو باید دیده میشد؟ بتا دادم شده بود 3600 البته ازمایشگاه قبلی نبود اولین بتام 56 و دومین روز 15 انتقالم 133 بود لازمه بتا رو دوباره همون اولین ازمایشگاه تکرار کنم یا چون چیزی دیده نمیشه منتفی؟

دلیلش چیه که هیچی دیده نشد از اسپرم ضعیف شوهرمه یا مشکل از رحم منه یا تخمک؟؟؟ 

ای کاش زود ببینی و جواب بدی