2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا!خدا انشالله راه رو برامون هموار و راحت کنه. خدا که بد بنده هاش رو‌نمیخواد!حتما یه جای بهتر و ...

عزیزدلم حتما همینطوره خدا برای هیچ بنده ای بد نمیخواد ایشالا آخر این مسیر برای همه ما سبزه و هموار . یکی زودتر یکی دیرتر نتیجه میگیریم 

دوستان میشه سوالمو جواب بدین اونایی که هماتوم دارن و لکه بینی هم دارن باید انوکسا و اسپرین رو قطع ک ...

عزیزم من داشتم که دکتر قطع کرد جفتش رو 

ولی عروس کوچولو تو‌همین تایپیک دکترش انوکسارو قطع نکرد چون بهش گفته بود هماتومت داره بزرگ میشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شاید باورت نشه ولی من واقعا نصف بدنم با نصف دیگه در محل تزریق برابر نیست😂😂اونقدر ورم کرده یه سمت ک ...

خییلی دردناکه 😞

کی تموم بشه این امپولها😓

انشاء‌الله به سلامتی به دنیا بیان این وروجکها و فراموش کنیم این دردها رو🤲

عزیزم من داشتم که دکتر قطع کرد جفتش رو  ولی عروس کوچولو تو‌همین تایپیک دکترش انوکسارو قطع نکرد ...

سلام خانمی شمابرای این بارداری تحت نظره پریناتولوژیست هستین

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
النوا یه آمپول خوبیه که معادل ۷ روز تزریق هستش و از طرفی معمولا برای کسایی که ذخیره پایینی دارن ...

اع پس امپول خیلی خوبی هستش, منم میگم انشالله اینبارواسم بنویسن, این قیمتش چنده? خارجبه؟ من225مل میزدم سینال بی نتیجه بودش.  ازاینهابگم بنویسن

ایشالا تو همیشه مثبت فکر کن مثبت حرف بزن مثبت رفتار کن بذار کائنات به اذن خدا برات تو مسیر خوب گام ب ...

انشالله اره اینبارتصمیم گرفتم فقط مثبت اندیش باشم. سری قبل میگفتم نمیگیره ونشد عذاب وجدان گرفتم. اینبارفقط توکل بخدامیکنم. 

اره همسرمم میگه هرچی مصلحتمونه, من انشالله اینماه تازه پریودشدم, دارودادن تقویتی و... اونهاروبخورم ماه بعد برم ببینم چی میشه فکرکنم به آبان بکشه کارمن

همون پس مقصود زرنگ کردن همسره، میکرو بهانه است🤭🤭🤭👏👏👏 اون که باید یاد بگیره بعد از تولد نی نی ...

خخخ اره دیگه میخوام حساب کاردستش بیادازالان, اره راست میگی ها خخ یادم نبود دنیا اومدن بچه اونم بایدبشوره بپزه بچه عوض کنه. 😂😂

دخترتوخیلی گلی پرازانرژی های مثبت هستی خداگل پسرنازتوحفظ کنه واستون. شوهرتوام پخت پزمیکرد؟ 🤗😉😁

عزیزم من داشتم که دکتر قطع کرد جفتش رو  ولی عروس کوچولو تو‌همین تایپیک دکترش انوکسارو قطع نکرد ...

ممنونم لیانا جون

شما لکه بینی هم داشتین ؟ بعد دوباره انوکسا رو شروع کردین یا اینکه کلا قطعش کردین؟